C
claudia4you
Gość
Dziewczyny przypomnicie mi która mówiła, że odkupi ode mnie spodnie jak będą ciasne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie - nie bawiłam się, po trochu że do tego potrzeba dużo wszystkiego a ja już mam sporo pasji które nieźle biją mnie po portfelu. Ale mogę polecić kilka ciekawych stron w celach inspiracyjnych - bo to naprawdę ciekawa sprawa i fajne rzeczy można robić. Ja się tym razem orientuję na foto-książki. Tylko sama chciałabym robić - też fajna rzecz.dziewczyny czy któraś kiedyś się bawiła w scrapbooking? Mam album ślubny, który czeka od zeszłego roku na swoją kolej i chciaabym się nim zająć, ale mało wiem o tej metodzie. Może damquelle jako dusza artystyczna się w to bawiła?
Scrapbooking to bardzo fajny pomysł na zrobienie albumów dla naszych maleństw![]()
fajnie by byłonapisz cos wiecej na temat tego scrapbooking
claudia4you ja mówiłam ze od ciebie odkupie

no jestem, jestem. :-)Fogia - udanej wizyty:-) odezwij się jak wrócisz :-)
alergia na tatuaż, szok.No i całe szczęście że nie zdążyłaś - przy porodzie się tego czepiają i traktują jak potencjalnego posiadacza AIDS. Choć teraz już chyba dadzą spokój bo robiłam badania na obecność AIDSAle krwi od wytatułowanych podobno nadal nie biorą, a moja przyjaciółka dostała alergii na swój tatuaż i musiała usunąć
![]()

śmiałyśmy się z ostatnio z koleżankami, że skoro nie udało się go zrobić na trzydziechę to może uda się na 60. Po prostu jego wykonawca będzie miał spore wyzwanie w tych góach i dolinach.fogia pomysł z tatuażem bardzo fajny ale może faktycznie poczekaj niekoniecznie do 40najważniejsze żebyś była świadoma że go robisz i że jako 60 latka też będziesz go miała dlatego uważam że wzór powinien być ponadczasowy.

super sprawa i coś mi się zdaje, że się tym zajmę. Ja ostatnio zgłębiam techniki decoupage.Scrapbooking to bardzo fajny pomysł na zrobienie albumów dla naszych maleństw![]()
dzięki :-)Fogia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin![]()