reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
My też mamy jeden telewizor to jakby grał to juz nie byłoby ciekawie, ale czasem zagra w cos na laptopie, dobrze, że nie za często i nie wciąga się w nic bo pewnie miałby mało czasu dla mnie:p mi czasem narzeka, że ja tylko forum:p

dobrze, że mamy swoje laptopy bo pewnie byly by zgrzyty kto i ile powinien siedziec, a tak wchodzimy serfujemy godzine moze dwie i reszte czasu dla siebie:-)

teraz mamy fajnie bo ja używam neta naszego, a maż używa neta brata więc wogóle luksus, bo nie wykorzystuje mi limitu :-) ale tylko do końca m-ca będzie tak dobrze, potem brat potrzebował będzie netu bezprzewodowego:p

mój synuś śpi już prawie godzinę :szok::szok::szok: padło mi dziecko zaraz po myciu, toż to najprawdziwszy szok.:szok::szok:

ja też chyba zaraz myknę do spania, jutro trzeba wcześniej wstać żeby młodego do przedszkola zaprowadzić, no i zaplanowałam sobie trochę spraw do załatwienia z poniedziałku......

Mój gra na konsoli a ja tu na kompie siedzę :-D
tak piszecie dziewczyny o tych konsolach, że ja już wiem czego do domu nie kupię. Nie dosyć, że komp to i jeszcze konsola!!! o nie :no:

claudia
ja też mam wizytę u ginia 4.11. o godzinie 16. :-D:-D:-D

mój synuś śpi już prawie godzinę :szok::szok::szok: padło mi dziecko zaraz po myciu, toż to najprawdziwszy szok.:szok::szok:

ja też chyba zaraz myknę do spania, jutro trzeba wcześniej wstać żeby młodego do przedszkola zaprowadzić, no i zaplanowałam sobie trochę spraw do załatwienia z poniedziałku......

tak piszecie dziewczyny o tych konsolach, że ja już wiem czego do domu nie kupię. Nie dosyć, że komp to i jeszcze konsola!!! o nie :no:

claudia
ja też mam wizytę u ginia 4.11. o godzinie 16. :-D:-D:-D

No widzisz;-) razem idziemy do ginka

mój sobie na konsolę zbierał długo, więc kupił
a kompa mi też kupił ponad rok temu - taki prezencik mi zrobił wtedy :-)

DOBRANOC :-)

:-)
Jutro muszę wstac po siódmej bo wody ma nie myc od 8-15tej więc chciałabym umyc włoski ogarnąć się, obiad mam na jutro chociaz tyle ;-)
Jutro zamówimy to łózko którego link dzis Wam wstawiałam z Safari, ale na koncie kasy brak to trzeba do banku podskoczyc i dać pani pieniązki do rączki żeby przelew zrobiła :-)
A popołudniu mąż będzie w pracy a ja korepetycji bede udzielać o 16tej :-)
Także przed pracowitym dniem trzeba się porzadnie wyspać :-) czekam na męża i lecimy do wanny :-)

Ostatnia edycja:
witajcie,
mój mąż to jest na szczęście dobry chłopak :-)
zawsze sprzątał, a teraz w ciąży to też w innych sprawach mnie wyręcza.
my mieliśmy imprezowy weekend - wczoraj rodzice na obiedzie, bo mój miał urodziny, dziś 40-lecie ślubu chrzestnego - msza a potem do knajpy i wróciliśmy ok 19.
jestem padnięta i boli mnie kręgosłup i jeszcze ta zgaga :-/
co sądzicie o takich pieluszkach? ma któraś może doświadczenie w wielorazówkach:
EKO BABY Sklep - Pieluszki z kieszenią - Pocket
dobrej nocki

Dzień Dobry!!!

Ja już na nogach... Czekam na ekipę remontową, mają być na 8.00, ale założe się, że się spóźnią....

U nas pada i jest strasznie ponuro... Za chwilę zrobię sobie kawkę małą ...

reklama
Dzień Dobry :)

Ja też już na nogach :) Wiki w przedszkolu a ja zaraz kładę się do łóżka. Katar, ból gardła i głowa mnie boli. Muszę coś sobie zaaplikować i wygrzać się porządnie.

co do konsoli to mój m na szczęście nienawidzi tego typu rozrywki :) Za to jak gra Barcelona to ogląda każdy mecz :)

Do góry