Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moniaivoy-Tak,wielki półmisek ze cięzko mi zjeść do tego jeszcze piwo z sokiem imbirowym,a z racji tego ze ciąża to dzban pepsi braliśmy i każdy zadowolony.
Dlaq mnie ten paprykowy ostry to za ostry ale w ciązy-łagodny mąż się śmiał ze mnie.Ja najbardziej to ten slodko-kwaśny(rozowy??chyba on jest)
Dobra jest mieszanka przypraw do shoramy-kamis
W tej dziurze co mieszkam nie ma Spinxa - jest chyba dopiero w Bielsku, a my tam nie jeździmy, ale może za 100lat![]()
słodko - kwaśny, to ten różowy
To kurcze, musisz wpaść do mnie
Dziewczyny, shoarma pyszna, nawet chciało mi się zrobić surówkę coleslaw i grzanki ( coś w stylu pity) no i sosyTe 3 znalazłam przepisy, prawie takie same jak w Sphinxie
Ale wyżera
Mniam
![]()
Co do ubranek, to ja mam dużo na 56 cm, ale część podostawałam. Jednak słyszałam, że starczaja na krótko, bo tak dzieci szybko rosną. Póki co staram się kupować większe...
Domi - ja tez mam mało miejsca, ale jednak kupie łożeczko z tymże turytsczne, też ma kólka i można je przesuwać, a poza tym, jak sie nie przyda, to złoże...