reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

a ja własnie sie dowiedziałam, że moja znajoma rodziła przez 36 godzin :/ masakra... dzidziuś ma już 3 tygodnie, ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy aby się ja zapytać jak jej szło... a najśmieszniejsze jest , że pomimo tych 36 godzin i pełnego rozwarcia i parcia - nie urodziła sn, tylko musieli jej zrobić cesarkę... polska służba zdrowia:/

mam nadzieję, że nam pójdzie szybko i sprawnie dziewczynki :-) aha - i bezbolesnie :-D

reklama
I ja się witam popołudniowo.. Właśnie obejrzeliśmy powtórkę "Mam talent", szkoda, że tego młodego nie wybrali - bardziej mi się podobał!!!!

A na 17 wybieramy się ze znajomymi na basen - już nie mogę się doczekać:-D

Faktycznie - to już 1000 stron!!!:szok:

ariska ja o te tabletki na gardło się specjalnie gina pytałam i mi pozwolił

gosiapol witamy Cię

carri pisz co u Ciebie i jak się czujesz

marta najlepsze życzonka
urodziny4.gif

Ciesze się, że już wróciłam
Zapowiada mi się samotny dzionek , aż do wieczora - mój poszedł z kolegami nad Olzę posiedzieć...
U nas straszny wiatr się zrobił i chyba się pogoda zepsuje

Cześć Kobitki:-)
ja dopiero teraz sie pojawiam, bo od rana byłam z tata i męzulkiem w PTAKU (takie centrum handlowe pod Lodzia) i kupiłam posciel dla nas:-) a potem tata przyszedł do nas na obiadek i sobie siedzielismy:-).
Zjadałam dziś tortillę i ledwo sie ruszam maskara:-(czuje się teraz jak wóz z weglem;-)

Dziewczyny firaneczki fajne i te literki tez sa super:-) a powiedzcie gdzie te literki chcecie powiesić?? na drzwiach do pokoju czy nad lózeczkiem czy w jakims innym miejscu na scianie??

Carri pamietamy....napisz co się stało...mam nadzieję że nic poważnego i ze juz jest dobrze...

I ja się załapałam na 1000 stronę :p
My juz drugie danie zjedlismy teraz się relaksujemy i na 18tą idziemy do kosciółka :-)
Pogoda wymarzona :-) kto by pomyslał, że takie ładne dnie jeszcze będą :-)

Marta70 - Sto lat :-) wszystkiego najlepszego :-) lekkiego i bezbolesnego porodu :-)

Ps. Po tym przestawieniu czasu wreszcie mi dobrą godzinę wstawienia postu pokazuje hehe zawsze godzinę wstecz mi pokazywało:-)

Ribi - slodkie te firanki, a można rozmiar sobie zamówić, czy to są uniwersalne?

Ostatnia edycja:
Ale jestem przybita jakaś
Nie wiem czemu :-(

Usnęłam na chwilę - po godzinie się obudziłam....
Pije herbatkę......
Ale coś jest jednak dziwnego

reklama
Do góry