reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześć dziewczyny!!

a ja jeszcze w piżamce siedzę w łóżku.. mój śpi w drugim pokoju, żebym się mogła wyspać (wczoraj wypił parę piw a po tym zawsze chrapie) ale i tak od 6.30 już nie umiałam usnąć..

Ribi - ja też uwielbiam króla Juliana:-D

Carri - napisz koniecznie co się działo, no i jak się teraz czujesz..

Gosiaqool - witam serdecznie:-)

Marta70 - spełnienia marzeń!!! :-D:-D

Życzę udanej niedzieli!!!

A wszystkim chorującym - duużo zdrówla!!!!

reklama
ja też się witam porannie,
spać nie mogłam coś, miałam spać do oporu a tu 8 godzina i wielkie oczy i Alusia też już wyspana bo kopie jak szalona :-)
my dziś mamy w planach Ikeę bo w Gdańsku będziemy, to przy okazji i jakieś zakupki dla męża może się udadzą.
miłego dnia Wam życzę

cze dziewuszki, my bylismy u najomych ale tym razem od 20-22. zaraz chyba dalej sie kimnę bo na 15 jedziemy do znajomych.
wczoraj jedno ciasto mi nie wyszlo- za szybko wyciagnalem z blachy i sie rozpadlo;/ ale drugoie gotowe na jutro wiec zabiore do kawki.

dzisiaj z mezem wybralismy te literki z imionkami do pokoju- to co RIBI wczesniej pokazywala i po wyplacie sie zakupi- czyli za mc;)

Hej dziewczynki
niby zmiana czasu, śpimy o godzinę dłużej ale zanim dziecko się do tego przyzwyczai to trochę czasu minie. :-D:-D:-D Tak więc my po nowemu od 6 na nogach. :sorry2:
Śniadanko zjedliśmy, rosół się gotuje, zaraz pewnie wybierzemy się na spacer i zakupy (jutro sklepy pozamykane).
Fificiuch masmarkuje, w dodatku maruda na maxa, chyba znowu choróbsko się kluje. Muszę się dziś za niego znowu ostro zabrać.

fogia widzę wróciłaś już do zdrowia skoro taki power dziś:)
a faktycznie, czuję się lepiej. Co prawda kaszel jeszcze czasami mnie męczy ale już coraz mniej. :-D

Fogia - ano widzisz czasem bardzo praktyczna telewizja:-)
:-) oj fakt :-)

gosiaqool - witaj :-)

hej mamusie:-)
witam nową mamusię:-)

impreza nastolatków trwała tylko do 2 w nocy..po czym rozbudzili mnie na dobre i do 4 nie spałam:( teraz ostre sprzatanie odchodzi..
Ja odświętnie -urodzinowo zmykam do mamusi na pyszny obiadek i torcik:-)przy okazji odwiedze grob taty w warszawie.
świeci piękne słonko i tylko się cieszyć taką pogodą
i tym akcentem zyczę Wam milutkiej niedzieli:-)

ticker.php

reklama
Do góry