Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak najbardziej sa OK zwlaszcza dla rodzicow, którzy boją sie trzymac bobasa. ja jednak zakupilam zwykła duża, cała kąpiel trwa kilka minut, podłoże tetrowke zeby ewentualnie bobas sie nózkami nie slizgal.klaudoos mam do Ciebie pytanie w związku z tym że znasz się na rehabilitacji etc czy dobre są wanienki profilowanebo zastanawiam się nad kupnem
chodzi o coś w tym stylu
Wanienka ONDA EVO firmy OK BABY 3 kolory Promocja (1284920285) - Aukcje internetowe Allegro
ciąża jest przeciwskazaniem do masazu i kazdy specjalista (prawdziwy- a nie taki ktory chce zarobic) odmówi dla Twojego i dziecka zdrowia! masaz głównie przyspiesza cisnienie krwi i to jest jednym z przeciwskazan! dlatego popros męża, połóz sie lekko na brzuchu podlóz lekko poduszke pod bok brzucha- tak zeby nie lezec na brzuszku i niech ci malzon pomasuje. raz mocniejsze uciski raz nie- wyczujesz ktory ruch daje Ci ulge! taki pseudo masaz nie zaszkodzi a pomoze!klaudoos powiedz mi czy można iść do masażysty w ciąży? Wydaje mi się, że tak. Jeszcze jedno pytanie z innej beczki czy kupiłaś już te firnaki? Jak tak to jakie?
ja znalazłam cos takiego i bardzo mi się podobają...
Zoo niebieskie - Swiat Firan, Firany, Firanki, Zaslony, Szycie na Wymiar
tutaj na metry
DZIECIĘCE FIRANY Z ORGANTYNY wys.1,5m ~ NOWOŚĆ (1285001352) - Aukcje internetowe Allegro