reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

No u mnie sie dzieci zatroszczyły by każda noc od ich urodzenia była szczególna i by mama sie nie nudziła haha Juz mnie to denerwuje czasem bo duże dzieci są, a takie problemy ze spaniem...no ale i plus jest bo troszke zahartowana jestem:)

Ribi to udanych zakupków:)

reklama
Dzień dobry Dziewczyny:)
Dziś pospałam troszku:) ja też lubię czytać forum, ale nie mam miejsca na laptopa i za każdym razem muszę go wyciągać z szuflady i wlączać internet bo mam bezprzewodowy z limitem danych więc bardziej meczy mnie to, ale jakos powoli przywykłam:) mamy biurko ale to mąż ze swoim laptopem się rozklada :) a ja wolę pisac do Was z łóżeczka:))
malutk_a - współczuje ciężkiej nocy, dzisiaj moze będzie lepiej i odespisz:)

Hej dziewczyny.

Gratuluję kolejnego Syna , a będzie dużo chłopaków.

Ja już nie śpię, bo strasznie mi się siku chciało.....

Widzę że niektóre avatarki pozmieniały sobie :-)

Mój tez mi się powoli nudzi.

Muszę zjeść i pakować rzeczy na wyjazd.

Claudia to dawaj i zmieniaj;)

Ja juz wszystko porobiłam i teraz tak siedzie i czekam...bo mąż kazał się o 10 obudzić (bo nocke odsypia), i mielismy do miasta jechac ale jakoś serca puki co nie mam by go budzić...bo twardo śpi i tak chrapie, że szok;) Teraz mi jedno gorzej jak razem spiny haha Ale tak chyba się zmotywuje koło 12, bo bedziemy mieli spokojnie jeszcze 3 godziny na latanie po sklepach;)

A jak ciepło dziś u Nas...bo tak 3 tygodnie lało i zimno...aż zmuszona byłam sobie jakieś normalne spodnie kupić bo w tych długich letnich zbyt zimno było...oooo moja hrabina daje znaki, ze wstała albo sie bawić zaczęła;)

Witam sie i ja :-)
Dziewczyny, ale Wy duzo piszecie, ciezko nadazyc! Musze sie przyzwyczaic :-D.
kashyaa gratuluje synka :-)
Karolcia1125, Ribi udanych zakupow :tak:
malutk_a nocki wspolczuje :-(. Ja generalnie nie mam tego problemu, synek przesypia cala noc , odkad skonczyl 7 miesiecy, ale pamietam jak to bylo kiedys...

A mnie synek teraz wzywa, powinien juz udac sie na drzemke, ale dzisiaj pozniej wstal, wiec i drzemka sie przesunela. Jak usnie , to wpadne na forum na dluzej:tak:.

Milego dnia zycze:tak:

Claudia czyż nie lepiej i przyjemniej:) Jak dla mnie uznany i zatwierdzony;):) No brzuso piekny:)

Madlen
mam nadziej, ze synus bez problemów padnie:) i da mamusi posiedzieć tutaj:)

reklama
Do góry