reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Może ja tez przez weekend coś pokombinuję z awatarem:-p

A póki co to siedzę w pracy i mam masakryczna ochotę na krewetki:-( Chyba zaraz do chłopaka zadzwonię, żeby m,nie ratował;-)

reklama
Uff, a już myślałam, że jestem wyjątkowo "nienormalna", że co chwila sprawdzam nasze forum, ale widzę, że nie tylko ja tak mam :-)
Claudia, fajny brzucholek, ja cały czas nie wiem czy to dzidzia czy sadełko, dlatego nie robię zdjęć, hehe.

Malula Ty juz mnie nie denerwuj haha...dawaj foty brzuchalaka i kropka:) Ty juz sobie takimi pierdołkami głowy nie zawracaj-czy sadełko czy dzidzia:) Ja z chęciom zobacze:) Więc czekam:)

Kashyaa to jak trzymam za słowo i czekam na jakis fajny:)

Dobra Gwiazdy ja uciekam się ubierac bo słysze, że mąż coś się kręci;)

O rany byłam w sklepie, strasznie tam ciepło, atu będzie trzeba na miasto iść na autobus i to z plecakiem :-(

Dziękuję, mi tez się ten brzusio ładny wydaje:-D

claudia4you super brzusio :tak:
Kashyaa krewetki??? :-D Ja ich nie przelkne, nie tylko w ciazy, ale tez i przed ;-).
Malula czekamy na fotki brzuchala:tak: Ja tez wstawie jak tylko zrobie.

Moj syn jeszcze szaleje w lozeczku, ale to kwestia czasu jak usnie :-).
A ja wlasnie wsuwam krowki... Juz zla na siebie jestem, ze je wczoraj kupilam, no ale wiecie jak to jest...

Ja się powoli żegnam , bo zaraz idę na autobus.

Prawdopodobnie dopiero w niedzielę będę i ciekawe czy wszystko nadrobię co napisałyście do tego czasu :-)

Chyba, że cudem dostanę się do neta :-D

Miłego weekendu, uważajcie na siebie i wypocznijcie sobie

hej dziewczyny!
tak na szybko donosze ze bylam dzisiaj na USG i .. oczywiscie malenstwo pokazalo nam ladnie pupcie i nic poza tym:)
Lekarz wszystko zmierzyla i samo badanie bardzo ok. Wszystko w porzadku a malenstwo ma 360 g.
Na koniec tylko dodala ze Ona nie widzi zadnych oznak meskosci ale niestety kolanka za bardzo zaslaniaja i nie moze napewno potwierdzic.
Takze u nas dalej nie wiadomo ;)
A teraz szybkie pakowanie i jedziemy z mezem na odpoczynek takze nie bedzie mnie z tydzien, nie wiem jak potem nadrobie zaleglosci :)
Trzymajcie sie cieplutko:)

reklama
Wpadam tylko na chwilkę zawiadomić, że właśnie byłam u gina i wszystko jest OK. Dostałam skierowanie na badania podstawowe + obciążenie glukozą oraz na usg połówkowe. niby w poniedziałek byłam na usg, ale pewnie pójde sobie jeszcze raz za jakieś 3 tygodnie... :-)

Gosiula - udanego wypoczynku!

Do góry