reklama
Uff, a już myślałam, że jestem wyjątkowo "nienormalna", że co chwila sprawdzam nasze forum, ale widzę, że nie tylko ja tak mam :-)
Claudia, fajny brzucholek, ja cały czas nie wiem czy to dzidzia czy sadełko, dlatego nie robię zdjęć, hehe.
Claudia, fajny brzucholek, ja cały czas nie wiem czy to dzidzia czy sadełko, dlatego nie robię zdjęć, hehe.
Karolcia1125
Fanka BB :)
Malula Ty juz mnie nie denerwuj haha...dawaj foty brzuchalaka i kropka
Ty juz sobie takimi pierdołkami głowy nie zawracaj-czy sadełko czy dzidzia
Ja z chęciom zobacze
Więc czekam
Kashyaa to jak trzymam za słowo i czekam na jakis fajny
Dobra Gwiazdy ja uciekam się ubierac bo słysze, że mąż coś się kręci
Kashyaa to jak trzymam za słowo i czekam na jakis fajny
Dobra Gwiazdy ja uciekam się ubierac bo słysze, że mąż coś się kręci
C
claudia4you
Gość
O rany byłam w sklepie, strasznie tam ciepło, atu będzie trzeba na miasto iść na autobus i to z plecakiem :-(
Dziękuję, mi tez się ten brzusio ładny wydaje
Dziękuję, mi tez się ten brzusio ładny wydaje

Karolcia1125
oooo jaka skromna haha
dobra do później laseczki
dobra do później laseczki
Madlen80
claudia4you super brzusio 
Kashyaa krewetki???
Ja ich nie przelkne, nie tylko w ciazy, ale tez i przed ;-).
Malula czekamy na fotki brzuchala
Ja tez wstawie jak tylko zrobie.
Moj syn jeszcze szaleje w lozeczku, ale to kwestia czasu jak usnie :-).
A ja wlasnie wsuwam krowki... Juz zla na siebie jestem, ze je wczoraj kupilam, no ale wiecie jak to jest...

Kashyaa krewetki???

Malula czekamy na fotki brzuchala

Moj syn jeszcze szaleje w lozeczku, ale to kwestia czasu jak usnie :-).
A ja wlasnie wsuwam krowki... Juz zla na siebie jestem, ze je wczoraj kupilam, no ale wiecie jak to jest...
C
claudia4you
Gość
Ja się powoli żegnam , bo zaraz idę na autobus.
Prawdopodobnie dopiero w niedzielę będę i ciekawe czy wszystko nadrobię co napisałyście do tego czasu :-)
Chyba, że cudem dostanę się do neta
Miłego weekendu, uważajcie na siebie i wypocznijcie sobie
Prawdopodobnie dopiero w niedzielę będę i ciekawe czy wszystko nadrobię co napisałyście do tego czasu :-)
Chyba, że cudem dostanę się do neta

Miłego weekendu, uważajcie na siebie i wypocznijcie sobie
ariska
Może ja tez przez weekend coś pokombinuję z awatarem
A póki co to siedzę w pracy i mam masakryczna ochotę na krewetki:-( Chyba zaraz do chłopaka zadzwonię, żeby m,nie ratował;-)
A ja słyszałam że owoców morza chyba nie można w ciąży za bardzo? ale może się mylę
hej dziewczyny!
tak na szybko donosze ze bylam dzisiaj na USG i .. oczywiscie malenstwo pokazalo nam ladnie pupcie i nic poza tym
Lekarz wszystko zmierzyla i samo badanie bardzo ok. Wszystko w porzadku a malenstwo ma 360 g.
Na koniec tylko dodala ze Ona nie widzi zadnych oznak meskosci ale niestety kolanka za bardzo zaslaniaja i nie moze napewno potwierdzic.
Takze u nas dalej nie wiadomo
A teraz szybkie pakowanie i jedziemy z mezem na odpoczynek takze nie bedzie mnie z tydzien, nie wiem jak potem nadrobie zaleglosci
Trzymajcie sie cieplutko
tak na szybko donosze ze bylam dzisiaj na USG i .. oczywiscie malenstwo pokazalo nam ladnie pupcie i nic poza tym
Lekarz wszystko zmierzyla i samo badanie bardzo ok. Wszystko w porzadku a malenstwo ma 360 g.
Na koniec tylko dodala ze Ona nie widzi zadnych oznak meskosci ale niestety kolanka za bardzo zaslaniaja i nie moze napewno potwierdzic.
Takze u nas dalej nie wiadomo
A teraz szybkie pakowanie i jedziemy z mezem na odpoczynek takze nie bedzie mnie z tydzien, nie wiem jak potem nadrobie zaleglosci
Trzymajcie sie cieplutko
reklama
Dominika81
Wpadam tylko na chwilkę zawiadomić, że właśnie byłam u gina i wszystko jest OK. Dostałam skierowanie na badania podstawowe + obciążenie glukozą oraz na usg połówkowe. niby w poniedziałek byłam na usg, ale pewnie pójde sobie jeszcze raz za jakieś 3 tygodnie... :-)
Gosiula - udanego wypoczynku!
Gosiula - udanego wypoczynku!
Podziel się: