reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ide z psinka na spacer, przy okazji przywitamy się z męzem bo zaraz będzie wracał z pracy:)

Dobranoc i dobrych snów:)

Mam nadzieje ze prześpie spokojnie noc, czosnek, miód, masło z mlekiem... wszytsko zaaplikowane:) to już 3 noc zarwana z kolei - bardzo osłabiające! Kuracja przez sen zawsze pomaga:)więc spacerek, a potem sennnn :)

Karolcia1125 ciesze sie ze u lekarza wszystko ok....Ale ta Twoja dzidzia tajemnicza
nic tylko ukrywalaby sie :-)

Modlicha witaj :-)

Molago tylko musisz mnie poprawić bo ja mam na imie Ania a nie Ala :) no i większe odstepy miedzy datami porodu i nasze nicki niech będa od lewego boku a nie wysrodkowane :)

reklama
Molago szkoda, ze piszesz, ze jak nie to trudno....bo to nie oto chodzi chyba!!! Jak Ci jest trudno np. przy tej liście i sama widzisz, ze z wieloma rzeczami ciężko Ci nadgonic i byc na bieząco to tutaj już jedna osoba chciała sie podjąć i miałabyś z głowy!!!! Kurcze bo to nie w tym rzecz by sobie liste zrobic i teraz narzekać!!! Jak Ci naprawde cięzko to może inna osoba sie tym zająć bez problemu;) I ja tutaj ani siebie ani Ciebie nie chce denerwowac ale jak sie podejmujesz drugi raz to doskonale wiesz o co chodzi w tym Wszystkim. Wiec w czym problem?

Do góry