reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ewcia-a tak z ciekawości się zapytam,jak długo jesteście na weselu???standardowo???Bo widzisz my mieliśmy ogromny klopot i z kamerzystą i z fotografem.(fotograf-znajomy-niestety mamy fotki plener,kośćiół i na sali przywitanie chlebem i solą i jedno,za stolem i finito-dostał tel ze coś w domu nie tak z mamą i musial jechać do szpitala.Zdjecia pożyczyłam,wsiąkły i tym sposobem nie mam,a o odbitki które on ma przez 3 lata nie mogę się doprosić-efekt-brak zdjęc...wrrr)
Kamerzysta był zgodzony ze zostanie do 3 a suma sumarum po oczepinach chcial się zwijać do domu(czyli zaraz po północy, i musieliśmy dopłacić 400zl zeby został(kaseta wyszła 4,5h)ale uważam ze nie slusznie chcial kase

Monika-Ale mi smaka na to leczo narobiłaś:) ja to dziś pewnie pulpety z makaronem.....wczoraj miałam wytęsknione ruskie.....a mąż mięsne.A jutro zrobię rosół to i w nd nie będę musiala gotować

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też mówię "dzień dobry" wszystkim mamusiom. U nas też słoneczko świeci, ale jest strasznie wietrznie. Oby ten wiaterek chmur nie przywołał :-)
Dzisiaj mam dzień leniuchowania... wczoraj posprzątałam mieszkanko, na obiadek zrobione są już pierożki ruskie... normalnie tylko leżeć i obijać się :-D
miłego dnia...

Witam was herbatkowo. Ten tydzień mam strasznie zalatany. Ani jednego dnia nie siedziałam w domu, tylko załatwiałam parę spraw :baffled: Mam już dość i jestem zmęczona, a dziś znowu nie odpocznę :no:
Muszę ogarnąć chatkę, ugotować leczo i obiad, a po południu jedziemy na działkę, bo mamy Pożegnanie lata, czyli ognisko :tak:

Moncia, rzuć trochę tych pierożków ruskich, co?! Uwielbiam te pierogi :tak: ale jakoś sama nigdy ich nie robiłam :no:
Jak możesz podaj mi swój przepis na ruskie :wink:

Witajcie kochane!!!

sic super, że urlop udany :)

Malta powodzenia na badaniu!!!

Martusia uważaj z tymi porządkami!!!

Ja miałam okropna noc. Wiki nie spała o 2 do 4:30 więc ja też, kaszlało ją okropnie :( Teraz idę kawkę sobie zrobić, bo padam...

Moncia, rzuć trochę tych pierożków ruskich, co?! Uwielbiam te pierogi :tak: ale jakoś sama nigdy ich nie robiłam :no:
Jak możesz podaj mi swój przepis na ruskie :wink:

Wyślę ci przepis na prv :-)
A tu podrzucan pieroga:
pierożki.jpg

Witam dziewczyny. Taki dziś piękny dzień a ja znów jestem wypluta. Jutro jedziemy na teściowej urodziny a mi się tak bardzo nie chce :( Namalowałam jej obraz, z nudów nawet dwa a jutro będę piekła tort. I mogę to wszystko zrobić - tylko siedzieć mi się tam nie chce. Najchętniej pojechałabym do ogrodzieńca, albo gdzie w góry

Witam :-)

Dziękuję:) nio właśnie nie wiem jak tego suwaczka wkleić...:( ale mogę się pochwalić, że jestem w 26 tygodniu ciąży:) termin mam na 3.01 ale lakarz mówi, że urodzę ok 15.01 :p
Ha, no to jak dobrze pójdzie, to się spotkamy, bo ja też z Bielska ;-) a termin mniej więcej w tych samych granicach :-)

O poprzednich porodach to Wam nie będę opowiadać, bo nie chcę nikogo straszyć historiami o 33 godzinach na porodówce, ja to taki ewenement jestem, ale Wy na pewno nie :cool2:

Miłego dnia, mnie się nie zapowiada zbyt ciekawie, bo mam kupę pilnej roboty :-)

reklama
Giovannessa-co tu straszyć??:)możesz poopowiadać,a jak by sie dziewczyny wystraszyły tych 33godzin to ja je pociesze moimi 3-ma:)

Damqelle-cyknęłabyś fotę:)ja tak uwielbiam obrazy:)moja mama ma parę obrazów mojej ciotki (malarką była) i jeden obraz bardzo lubię ,stwierdzilam ze jej podprowadzę-są to dwie tańczące ze sobą cebule(ciężko się komuś dopatrzeć jak nie wie co to:) )A i od znajomej dostała na urodziny taki piękny-maki,ale ten to oczko w głowie więc mi nie da.

Ostatnia edycja:
Do góry