reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

zaraz poczytam zaleglosci z wczoraj, a tymczasem sie witam.. zimno na dworze choc sloneczko swieci, dzisiaj musze posprzatac, bo wczoraj mezus mial imieninki wiec obiadek byl i ogladalismy tv.. a dzis zaleglosci..

reklama
W spawie kredytu i kupna mieszkania jestem ekspertem słuzę pomocą. A widze, że niektóre z Was już trochę mieszają i wprowadzaja w błąd.
no dokladnie tez tak czytam ale nie wypowiadam sie, wprawdzie mąż bankowiec sie tym zajmuje, ale poniekąd juz troche wiem co i jak.. dlatego Ty jako ekspert, wytlumacz dziewuszkom o co kaman, musimy sobie wzajemnie pomagac!!

Witam Kobietki:-)

Dzisiaj musze sobie odpocząc bo od paru dni dawaliśmy ostro czadu wraz z moimi chłopakami na naszej nowej działeczce:-)- ścinaliśmy drzewka i wykaszaliśmy te wszystkie chaszcze. Normalnie las był a teraz już czyściutko:-)

Dzisiaj mnie juz tak nogi bolą jakbym miała zakwasy... Na szczęscie prawie wszystko, co było do zrobienia przed zimą już skończone:-)

Jeszcze tylko mój M spryska wszystko w sobotę żeby na wiosnę tak chwasty nie odrastałały i teraz to już tylko czekać do następnego sezonu:-)

Wykorzystalismy pogodę na maxa bo od dzisiaj u nas jakos pochmurnie.

Miłego i pogodnego dnia :-)

a dziękuję, to taki kompromis mój i mojego męża :-)

:-:)-(
1. ja w pierwszej ciązy jak nie wiedziałam "kto jest" myślałam nad Filipem :)
mam już Kajkę i chciałam Kajetana teraz
ale Mąż mówi że głupio Kaja i Kajetan
tym bardziej że ja za Kają czasem wołam "Kajtek" :)

2. szkołe rodzenia polecam wszystkim, chodziłam w pierwszej ciąży i dzieki temu posżłam na poród SN bo już byłam gotowa płacić za prywatną CC tak się bałam, położne mnie odwiodły i wdzięczna jestem do dziś :)

3. ja zawsze marzyłam o jednym dziecku, córce imieniem Oliwia
jednak pod koniec pierwszej ciąży tak mi Oliwia obrzydła przez to że gdzie się nie obejrzałam tam była Oliwia, że w 8-9 miesiącu zaczęłam szukać imienia i na tydzień przed porodem znalazłam Kaję :) nie zamieniłabym na żadne inne

4. płeć drugiego bobasa? nie wiem czemu ale byłam pewna dziewuszki a tu pach chłopczyk :)
pierwsze dziecko było dla mnie
drugie jest dla pierwszego
imię? jakoś się zdecydować nie możemy! ale decydujemy coś między Filip a Emil
jeden z konopi
drugi z drewutni :) :) :)

Witam z rana,
Ja już na nogach, zjadłam śniadanko a teraz piję kawkę....brzuch mnie pobolewa ale wzięłam nospę i poszlam do kibelka i póki co jest ok.
Dziś idę do kosmetyczki zrobic brwi, no i do urzędu zgłosić zakup mieszkania i opłacić podatek od nieruchomości. Co prawda powinnam to zrobić w kwietniu jak mieliśmy akt notarialny ale jakoś nie było czasu. Mam nadzieję, że nie dostaniemy mandatu.
Do później dziewuszki,papa:)

Witajcie dziewczyny. Ja ostatnio chodzę całkiem klapnięta. W nocy nie mogę spać. W dzień położyłam się na chwilkę i po 5-o czy 10-minutowej drzemce obudziłam się z bólem głowy, który towarzyszył mi gdzieś do 5 rano. Teraz też czuję, że mnie lekko ćmi ale mam nadzieję, że przejdzie. Przez to wszystko jestem trochę rozdrażniona.
Życzę Wam lepszego nastroju dzisiaj niż mój.

reklama
ja też się witam:-)
u nas słonecznie ale mroźno. jestem niewyspana... mały szalał od 2 w nocy do 5 nad ranem w brzuchu. nie wiem co mu się pokręciło... zazwyczaj śpiochał,a tu dzisiaj niespodzianka :-D niczym nie szło go uspokoić... później rano musiałam wstac bo szłam na pobranie krwi i po spanku...
dzisiaj czeka mnie segregacja ciuszków, bo dostałam wczoraj 3 pudła z ciuszkami od 0 do 2 lat - ale to sama przyjemność:-)

Do góry