reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja kawę jedną dziennie piję rano, bo chyba bym się nie obudziła, ale czytałam że jedną a nawet dwie słabsze można pić.
A co do ciuszków to na 56 też dużo dostałam a więcej już kupowałam na 62.

reklama
ale mam zgagę...normalnie nie daję już rady....najgorsze, że nic normalnego nie pomaga (np. mleko) a rennie mam już dość...okropieństwo!
za chwilkę zrobię śledzie....mniam....a co i tak mam zgagę:)

witam.
widze ze znow zgaga atakuje ja mam tylko po ostrym, ale u mnie zelki.
co sie tyczy ubranek fakt rozmiar rozmiarowi nie rowny, miska teraz czasem nosi jeszcze ciuchy na 12 m-cy.
postaram sie was nadrobic ale nie wiem czy czasu starczy bo musze jeszcze raporty napisac na streetcomie :(

wróciłam od gina pryw.
opitolił mnie że tak dawno mnie nie było
hihihiihiiiii
przecież mu nie powiem że chodze do innego też :)

w każdym razie
przypałętał mi się grzybol
(a jak byłam na NFZ to mi gin powiedział, że coś tam jest ale to nic poważnego! bo "badał jakimiś papierkami" poziom bakterii i niby było ok)! szlak
i moje dzidzi to nadal synek, bo znów bardzo chętnie pokazał wg gina dość spore ;) klejnociki
i waży wg rozmiarów itd. 2055 już i główkę ma już w dół :)

Filipek zajął się samochodami to ja mam chwilkę aby zajrzeć do Was.

W końcu i ja się czepiłam ubranek dzidziusiowych. Przejrzałam te pudła co stały w domu, podzieliłam na 3 kupki (te co zostają, te co idą na pck i te co wystawiam na allegro). Reszta w piwnicy i z tymi jeszcze poczekam.

Dziewczynki jeżeli mogę Wam coś doradzić. Nie kupujcie dla swoich niemowlaczków "dorosłych" ubrań czyli np. malutkich jeansów, bluz z kapturami itp. One ślicznie wyglądają ale są zupełnie niepraktyczne, niewygodne dla dziecka. Ja miałam kilka takich egzemplarzy dla Filipa i teraz pukam się w głowę po co mi one były.

Poza tym mam ochotę sprzedać spacerówkę po Filipku. Skoro i tak chcemy kupić wózek wielofunkcyjny to czy jest sens ją trzymać? A później i tak pewnie będziemy kupować parasolkę. Tylko czy październik jest dobrym miesiącem na sprzedaż spacerówki????:sorry2::sorry2:

idę zagonić młodego do mycia;-)

Ja już parę takich rzeczy mam typu spodenki czy sweterek chyba jeden
z tego co podostawałam, ale nie kupowałam na początek bluz ani dżinsów - bardziej takie materiały dżinso-podobne

reklama
wróciłam od gina pryw.
opitolił mnie że tak dawno mnie nie było
hihihiihiiiii
przecież mu nie powiem że chodze do innego też :)

w każdym razie
przypałętał mi się grzybol
(a jak byłam na NFZ to mi gin powiedział, że coś tam jest ale to nic poważnego! bo "badał jakimiś papierkami" poziom bakterii i niby było ok)! szlak
i moje dzidzi to nadal synek, bo znów bardzo chętnie pokazał wg gina dość spore ;) klejnociki
i waży wg rozmiarów itd. 2055 już i główkę ma już w dół :)
no prosze jaki duzy chlopak, a ja myslalam ze moj to maly olbrzym;) hihi czyli jest szansa jeszcze ze moj sie urodzi w normalnych wymiarach;p

Do góry