reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
czesc Kochane.. wczoraj po mjak milosc od razu poszlam spac..
rano sie obudzialm trzesaca cukier 50.. kurcze ta hipo daje mi znac.. wczoraj zrobilam nalesnika z twarozkiem 0% i troszke dalam dzemu super wyszly..
a lezac w lozku mąż pyta co dzis robilam? gul mi skoczyl i ironicznie odpowiedzialm ze przeciez NIC! zaczal przepraszac i pytal jeszcze raz wiec wymienialam z dobre 2 minuty!!! na to on co? kochanie masz teraz skurcze to rozloz to sobie na tydzien i codziennie cos rob! myslalam ze zamorduje az mi lzy polecialy!!! brak slow!!! codziennie to ja robie przeciez ale wieksze porzadki z przesuwaniem stolu myciem podlog kafelek to raz na jakis czas. myslalam ze zwariuje.

dzis musze posciel wyprasowac i kurze powycierac i posegregowac avon bo pewnie zaraz przywioza..

Fogia- te tabsy ułatwiają odksztuszanie i łagodzą kaszel. wydaje mi się ze był suchy-jak zaczelam kasłać to końca nie było widać,aż mnie tam wszystko bolało.I miałam wrażenie ze cały czas mi zalega gdzieś flegma i nie mogłam jej odkasznąć.
A po tym mucosolvan-ie już mnie tak nie męczylo i lepiej mi to wszystko odksztuszalo się.Brałam 2 tabl dziennie 1 rano ,a drugą o 16stej.I coraz zadziej kasłałam az w końcu przestałam.Moze zadzwoń do ginka i sie spytaj??Kosztuje coś koło 15 zł
Marta70-generalnie dołek prawie zakopany,raz mam górkę a raz dolek:)ech to przez te moje popękane naczynka boje sie ze taka''piękna ''noga mi zostanie po porodzie ze to nie zniknie....
Trzymam kciuki za jutrzejsze usg-daj znać jak maleństwo się rozwija,ja mam dopiero 3-go i już nie mogę się doczekać
Ribi-trzymam kciuki za ten przelom:)

Ostatnia edycja:
klaudoos nie denerwuj się....on chyba już nie wie jak do Ciebie mówić żebyś nie poszuła się urażona....swoją drogą pewnie myśli sobie, że skoro chodzi do pracy to twoim obowiązkiem jest ogarnąć chałupę i ugotować i poprasować i oczywiście poprać....bo w końcu w domu siedzisz....ale już zapomina że w ciąży jesteś i dla Ciebie każdy wysiłek to już prawie maraton....Kochana najlepiej wykuzuj i się nie przejmuj nim....połóż się na kanapie,poczytaj książkę i się trochę wycisz....napewno Ci pomoże:)

madzia -Ja tez lubię te śledzie lisnera,tylko w sosie śmietanowym i u nas to przeważnie to duże wiaderko 800g idzie bo mąż też je lubi ,jeszcze hawajskie jadłam,ale tego w musztardzie nie probowalam,muszę kiedyś się skusić...na razie to nie mam ochoty na śledzia nic a nic.

Właśnie dostałam smsa od męża, że ma jeszcze 50 km do Lublina więc w domu będzie za ok. 2 godziny. :-D Lubię jak on ma trasy po Polsce, wtedy częściej udaje mu się podskoczyć do domu.

Fogia biedulko ale Ty się męczysz,tylko jak Ty będziesz leżeć z tymi bankami na plecach?bo na brzuszek to juz raczej sie połozysz...duzo zdrówka Ci zyczę
Marta przy bańkach wcale nie trzeba się kłaść, wystarczy że siądziesz w takiej pół zgiętej pozycji. Jak dobrze załapią to będę się trzymać, wiem bo stawiałam ruchliwemu trzylatkowi. :sorry2:

pokłóciłam ssię z mężem ale mam nadzieję, że to początek przełomu więc proszę trzymać kciuki:)
trzymam baaaaaaardzo mocno

Fogia- te tabsy ułatwiają odksztuszanie i łagodzą kaszel. wydaje mi się ze był suchy-jak zaczelam kasłać to końca nie było widać,aż mnie tam wszystko bolało.I miałam wrażenie ze cały czas mi zalega gdzieś flegma i nie mogłam jej odkasznąć.
A po tym mucosolvan-ie już mnie tak nie męczylo i lepiej mi to wszystko odksztuszalo się.Brałam 2 tabl dziennie 1 rano ,a drugą o 16stej.I coraz zadziej kasłałam az w końcu przestałam.Moze zadzwoń do ginka i sie spytaj??Kosztuje coś koło 15 zł
z tego co opisujesz to Twój kaszel identyczny jak mój. :dry: Tak się zastanawiam czy tabletki miałyby taki sam efekt jak syrop bo z tego co się orientuję to syrop mamy w domu. Do ginia dzwoniłam ale nie odbiera. :baffled:

witam:)
szybkiego powrotu do zdrowia dziewczyny.
my sie dzis jakos zle czujemy;/ mamy chandre, nieprzespana nocke za soba;/ ehh... włączyłam smuzyke dla relaksu i sie pobeczałam jak dzieciak na piosence, do ktorej tanczylismy swoj pierwszy taniec bo mi sie te wszystkie cudowne chwile przypomniały ehhh

reklama
Hej dziewczyny

Dużo zdrówka dla wszystkich mamusiek nie chorujcie nam
Ja się trzymam sama się dziwię bo zeszłą jesień i zimę przechorowałam.
ja mam tak czysto w domu że juz nie mam co robić.Wiem że trochę przesadzam ale nie wiem co ze soba zrobić, nie mogę się przyzwyczaic do tego siedzenia w domu.

Do góry