Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mnie mecza te bole mieasiaczkowe non stop, łudze sie ze cos sie rozwinie w nocy- u bratowej tak bylo.. no ale zoabczymy..

Magnez mam w witaminach dla ciężarnych, które biorę od początku ciąży. Jedna tabletka zawiera 150mg magnezu...to wystarczająco czy powinnam brać dodatkowy? A na obiad mam dziś pomidorową z ryżykiem - ulubiona zupka mojej córki :-)a bierzesz magnez? Ja też miałam problemy z drętwieniem i trzymanie nóg wysoko i magnez to zalecil mi gin....nic więcej nie zrobisz...pewnie dziecko uciska i stąd taki efekt.
Dziewczyny co dziś robicie na obiad? Ja postanowiłam zrobic zupę szczawiową,bo nic innego w domu nie ma....a tak chociaż mam składniki na zupę![]()
Dziękuje Ci kochana! Woda mineralna też nie działa...schodzi u nas litrami :-(Marisax-kurcze to nie wiem co ci doradzić,po porodzie pewnie to minie,czytałam jeszcze żeby dużo pić niegazowanej wody,nic więcej nie wiem.
Muszę wypróbować tą ciepłą wodę z solą...może pomożeDzień dobry :-)
znów spałam dłużej, już 3 dzień śpie i spie po całych dniach, nawet po 12h dziennie hehe
marisax - też mi puchną łydki i stopy, natomiast od dwóch dni leniu****ę i znikła opuchlizna, często moczę nogi w ciepłej wodzie z solą, też pomaga:-)
Któraś z Was pytała o Paolę, ona pisze na innych wątkach więc pewnie u niej ok :-)
O tym sposobie nie pomyślałam:-)Dziękuję:-)
aaa, wyobraźcie sobie, że jak wstałam ok 12( nie liczę przerwy na śniadanko o 8) tak zasnęło mi się , i dopiero się przebudziłam..masakra jakaś, mierzyłam cukier i jest okej, także nie mam pojęcia czemu tak podsypiam już od wczoraj..a was normalnie podziwiam, wszystkie prawie schorowane, połamane, porwane,zakatarzone a na bb siedzą wytrwale