reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

hej dziewczyny :)
moje maleństwo chyba będzie stycznióweczką :D w grudniówkach prawie wszystki porodziły :) także teraz głównie toczą się rozmowy o ich pociechach aż nie da sie wtrącić hihihihi więc może mnie przygarniecie hehe
u mnie teraz ostatnie dni na ciągłym wyczekiwaniu :)

reklama
biala fajnie ze jutro masz wizyte :) A ten lekki stan zapalny to na pewno po luteinie, jutro bedziesz wszystko wiedziala po wizycie.

---------------------------

Izu pewnie dolacz do nas :)

a mnie mecza te bole mieasiaczkowe non stop, łudze sie ze cos sie rozwinie w nocy- u bratowej tak bylo.. no ale zoabczymy..

mam tak samo dziś napina mi się brzuszek jest nieksztaltny i boli miesiączkowo, masz tak samo? nie mierze narazie co ile mimut się napina bo podobno musi się napinać bardzo bolesnie a u mnie tylko boli;-(

Izu,
witamy i zapraszamy :-)

klaudoos moze faktycznie urodzisz 30 albo 31 :)
Ja mialam z synkiem termin na 27 sierpnia i tak sobie myslalam , zeby tylko we wrzesniu nie urodzic ;) Jakos nie pasowal mi wrzesien, no i urodzilam 31 sierpnia :) Moze u Ciebie bedzie podobnie :) Chcialas w grudniu rodzic to moze na 31 grudnia czeka Szymonek :)

hej dziewczyny!!!
nareszcie mogę sobie posiedzieć spokojnie na BB, małżon kupił laptopka:tak: inaczej już nie mogę bo nie usiedzę dłużej niż 15min. nie wiem jak ja w samochodzie do szpitala dojadę. w sumie nic mnie nie boli w sensie skurczowym, ale wstać nie mogę bo mnie od razu atakuje kość łonowa. jak się przekręcam z boku na bok to normalnie słyszę chrupnięcie, coś mi się przestawia tam, nawet jak kaszlnę to chrupie i lekki ból czuję. moja ginka uwierzyć nie mogła. mam nadzieję że mi nic nie pękło hehehe
wczoraj miałam wizytę i mam już zgładzoną i skróconą do 0,5cm szyjkę a rozwarcie na 2 palce. właściwie mogę rodzić i nawet mi dała już skierowanie, ale chciałabym doczekać do 1 lub 2 stycznia bo wtedy ma dyżur 24h moja ginka więc byłoby miło gdybym się na ten termin dogadała z małym.
a boję się porodu jak diabeł święconej wody:szok: z lidką jak jechałam do porodu to lajcik był, zero stresu. urodziłam w bólu ale jakoś bez strachu a teraz jak wiem co mnie czeka to panika normalnie. stara baba a głupia...

dziewczynki a o jakim biorytmie porodowym wy mówicie? wkljcie jakiegoś linka to się pobawię chętnie

kurcze, mam nadzieję że dziś nie zacznę rodzić.... jakieś pobolewania miesiączkowe mnie złapały i na brunatno plamię po wczorajszym badaniu dopiero teraz... dla uspokojenia ponadrabiam troszkę co pisałyście... BUZIAKI DLA WSZYSTKICH :cool2:

wyobraźcie sobie, że jak wstałam ok 12( nie liczę przerwy na śniadanko o 8) tak zasnęło mi się , i dopiero się przebudziłam..masakra jakaś, mierzyłam cukier i jest okej, także nie mam pojęcia czemu tak podsypiam już od wczoraj..a was normalnie podziwiam, wszystkie prawie schorowane, połamane, porwane,zakatarzone a na bb siedzą wytrwale:))))
To widzę, że sypiasz ostatnio jak ja, może organizm się Nam przygotoowuje do porodu ...

Izu witamy i zapraszamy do dyskusji:)
Ja zrobilam zupkę i zjadłam,ale bez szału zjadłabym bardziej tego placka po węgiersku:) Mi dziś odpukać nic nie dolega (dziecko się porusza) ale mam leniwca:)
madlen Ty mi się nie śpiesz bo my mamy podobny termin i ktoś musi mi dotrzymać towarzystwa a fogia już się umówiła z lekarzem....więc dzielnie wytrwaj ze mną:)

dziewczynki a o jakim biorytmie porodowym wy mówicie? wkljcie jakiegoś linka to się pobawię chętnie

kurcze, mam nadzieję że dziś nie zacznę rodzić.... jakieś pobolewania miesiączkowe mnie złapały i na brunatno plamię po wczorajszym badaniu dopiero teraz... dla uspokojenia ponadrabiam troszkę co pisałyście... BUZIAKI DLA WSZYSTKICH :cool2:

proponuje wejść na gg wpisać biorytm, ja tak zrobiłam :-) i wpisać datę urodzenia, potem wynik mozesz wkeic tu na forum, dziewczyny Ci objasnią, mi też objasniła moniat :-)

reklama
mam tak samo dziś napina mi się brzuszek jest nieksztaltny i boli miesiączkowo, masz tak samo? nie mierze narazie co ile mimut się napina bo podobno musi się napinać bardzo bolesnie a u mnie tylko boli;-(

Izu,
witamy i zapraszamy :-)
mnie tez raczej boli niz napina sie..

ide spac troszke, pies obok chrapie wiec tez sie kimnę:)

Do góry