reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

Witam.
Oczywiście w 2paku :-( (kiedy nadejdzie chwila gdy napiszę że urodziłam albo rodzę? :sorry:)
Zastanawiam się czy wody mi nie uciekają - co w nocy wstawałam do łazienki i rano na spodniach od piżamy mokra plama.. Dzisiaj jade na KTG zobaczymy jak ma się sytuacja..

reklama
pisze z ewcia smsy, od 2 tyg bylo nie tak.. kolatanie serca, nadcisnienie i bialko.. boi sie strasznie.. jednak dzieki Bogu ze zaczelo sie teraz a nie np w 5, 6mcu.. dlatego wierze ze bedzie dobrze

do mnie zaraz mama wpada..

powyciagalam juz ciuszki 68cm ;/ moj bobo jest dlugi jak 3/4 miesieczny bobas:)

Gratuluje nowym mamom kochanych dzieciaczków.
Moja Alunia ledwo mieści sie juz w spioszki na 62cm, kurcze cala masa ubranek pójdzie do pudła.
Na szczęscie jest je komu wydać. Ja jeszcze w koszuli, bo nawet nie mam czasu kiedy zjeść ani sie umyc, ale na bb musiałam podejrzeć która juz urodziła :)

ja też się witam 2w1 :-(
powiedzcie mi czy dzieci przed porodem są faktycznie tak mało ruchliwe?
moja Ala od trzech dni tylko się przeciąga i czasem jakiś kopniak mimochodem, dziś jej nóżkę wyczaiłam to trochę pogmerałam to kopnęła dwa razy i cisza :-(
na ktg byłam w niedzielę, w poniedziałek na usg też wszystko ok.
nie chcę panikować, modlę się tylko żeby to szybko poszło bo u mnie oprócz bardzo twardnącego brzucha od kilku dni i częstych bezbolesnych skurczy to nic się nie dzieje :-(
i te smsy i telefony czy już urodziłam doprowadzają mnie do szału :-(

Rosną te dzieciaki jak na drożdzach.U mnie to samo. Ciuszki 62 są już przyciasne, mały nie może w śpiszkach czy pajacach wyprostować nóżek, body są idealnie dopasowane... A myślałam, że pochodzi w nich dłużej niż 3 tygodnie. Też mu już zakładam te w rozmiarze 68 i te są ok. A co ciekawe, kobinezon 62 jest deko za duży. Wojtek już się co prawda w nim nie topi, ale i tak może jeszcze trochę podrosnąć;)

Ulkan, zielona, klaudoos Wasze dzieciaczki zaraz będą w 74 śmigać a moja i innych nierozpakowanych jeszcze w 56:-)

Ja postanowiłam, że rodzę dzisiaj:-D

witam i ja w 2w1 :-) joasienka moja tez ma czasem takie dni, ze tylko sie przeciaga i tyle a czasem jakiegos kopa da bo chyba jej sie juz nie chce hehe.

martaPe to ta twoja dzidzia to sie ladnie zabunkrowala w brzuchu :-)

wczoraj mialam was poczytac i padlam zaraz po misce i adas mnie dopiero obuidzil jak z pracy wrocil no i akurat obudzil mnie na pamietniki wampirow

no niestety mała kluska nie chce wyjść :tak:
a ja już tak marzę aby ją utulić
wszystko czeka nawet ubrane łóżeczko (oczywiście przykryte kocykiem)
ale oznak porodu tak naprawdę brak
jak tak dalej pójdzie to chyba w lutym urodzę :sorry:

reklama
witajcie:)
jeej biedulka ta Ewcia:( oby coś szybko zadziałali....
mój Antoś nadal 56 ale to ledwie noworodek:) nie mogę się doczekać aż będzie przybierał:)
joasienka mój mały to jeszcze w czasie porodu tak wariował, że mu tętno skakało do 200 nawet, dopiero jak wszystkie wody spłynęły to nie miał jak

Do góry