Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki dziewczyny. Nasz urodzinowy torcik tutaj: Tort na roczek. Sorry za zdjęcie, ale mój jedyny działający aparat znajduje się w komórce;P
Testowałam się, ale uparcie wychodzi mi jedna kreska ; -( a ja na prawdę bardzo bym chciała mieć w niedługiej przyszłości drugiego dzieciaczka
A propos urodzin. Wojtuś miał drugawe włoski, ale teściowa uparcie prosiła żeby nie obcinać go przed roczkiem (niby jest taki przesąd). I dziś przeprowadziłyśmy taki dialog:
ja - No, Wojtuś od 15 minut jest na świecie
Tesciowa - to co tniemy?
ja - oczywiście
Ostrzygłyśmy go pięknie, buzia zrobiła się mu nawet taka pełniejsza w nowej fryzurze. Wiem, że galeria jest gdzie indziej, ale Wojtuś wygląda tak:
Dziewczyny Serdeczne życzenia dla waszych maluszków z okazji I urodzinek: elfa75, Patrycja89,
joasiab, karlita, Ulkan, zielona2909, Monia_86, syla29, b_iala
Witam, jeżeli komuś wczoraj nie złożyłam życzeń to robię to dzisiaj, nie pamiętam wszystkich urodzinek
dawno mnie tu nie było, patrzę na te suwaczki co widać, a tutaj mało kto pisze
dzisiaj też życzę wszystkim solenizantom (jeżeli są) wszystkiego dobrego :-)
Również skadam Gorące życzenia dla roczniaków!! i ich mam które dzieliły ze mną dolePatrycja89,
joasiab, karlita, Ulkan, zielona2909, Monia_86, syla29,
klaudia--- dzis urodziła tylko cięzarówka. Maje.. ale nie udziela się na BB.. choc jak by się pojawiła dla Majki 100Lat z okazji roczku zycze!..
ja tez nie patrze ciągle na suwaczki... ale zerkam sobie codzienne na naszą liste rozpakowanych ciezarówek...