reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

Pati... dziękuję serdecznie za wyjaśnienie :):):) W takim razie w sierpniu pojadę:-) .. a byłaś tylko w jeden dzień czy trzeba iść w dwa? Jak to wygląda?? Buziaki

reklama
Ale was już tu dużo!! Ja dpiero sie dowiedziałam - na razie z testu, więcej będę mogła napisać po wizycie u gina.

Pozdrowienia dla wszystkich styczniówek:)

krupka witamy wśród nas:-)
Ale lenia dziś mam... Wstać się nie chciało....

Myśmy się wczoraj hamburgerami zajadali:-) Wrombałam aż dwa:-D Ale domowe:-D Bardziej zdrowsze:-)
No nic trzeba szykować się do pracy...
Miłego dnia!!!

Ostatnia edycja:
witam

no ladnie podjadłyscie wczoraj...
ja w sb mialam wyzerke i zjadlam sernika na zimno i placuszka ;P
dzis zdarzylam wypic wode i mnie znowu wymioty dopadly :( nie moge karmic wlasnego dziecka tragedia :((

Alka tak na prawde pierwszy dzien jest lepszy i wystarczajacy :) my poszlismy jeszcze w niedziele, bo w sobote moj M nie mogl a bardzo chcial, wiec w niedziele juz nie wszystkie firmy byly, ale generalnie tez sie dzialo, moi chlopcy wygrali w jakims konkursie ogromny zestaw lego duplo, i prezenty od Avent dosc bogaty pakiet :) butelek, smoczkow, pojemnikow na pokarm mamy na cale pierwsze pol roku :) w bardzo atrakcyjnych cenach byly podgrzewacze i sterylizatory wloskiej firmy, tez juz mamy :)
Genaralnie polecam takie targi i next year tez idziem :-)

A co do niezdrowego jedzenia to mnie tez napadaja takie smaki, ale w tedy robie sama prawdziwego hamburgera z wolowinki, frytki jednak bez tluszczu ale cola popijam:)

Marciaa wakacje na pewno będą lepsze od targów. Dokąd lecicie?? Ja ze względu, iż starałam się 3lata o dzidziusia odpuściłam sobie w tym roku dalekie podróże - boję się. Pewnie tylko nad nasze morze się garniemy :)

Witam poniedzialkowo wszystkie 'nowe' jak i 'stare' styczniowki';)
Czuje sie dzis fatalnie;( Mdlosci,sennosc i bol glowy mnie zabijaja;(
Dlatego nawet nie mam ochoty sie rozpisywac :( Zycze wam milego dzionka;*

reklama
zapomniałam dodać, że McDonalds tez odwiedziłam mój organizm miał chyba jakieś parcie na świństwa
ale już obiecałam poprawę, mąż ma mnie pilnować, dziś na obiad pomidorki z cebulką i dietetycznym jogurcikiem :)
a u mnie objawów nadal brak, zakupiłam sobie spodnie z pasem bawełniamym, żeby chcociaż to przypominało, że tam coś jest,
a brzuch oczywiście duży, ale raczej taki utyty :) Kasienka współczuję :(

Do góry