Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
suuuper torcik :-)
ja mam takie pytanko.. z racji tego że mój Maluszek to kawał chłopa to czy rozmiar 56 na takiego 4-4,5kg dzieciaczka będzie dobry??
Mój Jakubek miał 4220 i 59 cm i wchodził w niektóre 56 przez jakiś czas, choć krótko. W szpitalu jednak ledwo go wcisnęły po porodzie w ubranko, wyglądał jak pączuś, ale przecież w ciagu 3 dób dzieciątka zlatują sporo z wagi, robią się szczuplejsze, choć faktycznie rozmiarówka to raczej wzrost niż waga.A byłam pewna że jestem tu najstarszą pierdołąnajbardziej to ja tu odstaję, powinnam być na forum mamusie - weteranki, ale co tam, ważne na ile lat się czujemy, a nie ile mamy - w nicku mam rok urodzenia, no i jestem ze stycznia, możecie sobie policzyć ile mam lat ;-)

. Równo rok mnie przebijasz.
.
.
Chyba za bardzo do serduszka wzięłam sobie wasze wpisy na forum, jednym już bobo wybiera się na świat, a inne mają dolegliwości różne. Przestałam być gangsterem i znowu się boję tego dnia. buu;(