reklama

Styczeń 2012

Pola tort świetny, jak będziesz miała przepis na taki to możesz się podzielić ;D
My właśnie po obiedzie, pękam! Obiadłam się wątróbką i kiszoną kapustą, teraz mam zamiar odpoczywać ;-)

reklama
rany, jak ja nienawidze wątróbki :shocked2:

ja sie wykąpałam, umylam włosy, pomalowałam ubrałam - i czekam na zakupy i mojego A. ktory ma byc po 18 :)
ciesze sie, ze spedzimy sobie razemm wieczór :tak:

Hej Dziewczynki witam wieczorowo.
Chapicha ale historia z 4 -raczkami, oby tylko zdrowe były i żeby rodzice mieli jakąś pomoc przynajmniej na początku.
Ja skończę w przyszłym roku 30stkę i troszkę mi smutno, bo nie wiem kiedy ten czas leci i jak wszystko będzie się w życiu dobrze układało z pracą i zdrowiem to bym jeszcze jednego dzidziusia chciała mieć.

Ja to jakaś niezdarna jestem ostatnio i wszystko psuję a Mój M. mówi, że czuje jakby mi prąd w ręku przepływał. Może dlatego wczoraj żelazko spaliłam a jak w nocy do łazienki poszłam, to żarówka poszła. Szufladę z szafy też o mało nie popsułam, bo tak ją wysuwałam, że poleciała na podłogę cała i coś tam się odkręciło w niej...:confused::tak:

reklama
Fazerkam obawiam się, że rozmiar 56 dla dziecka o wadze 4kg może być za mały. Mój Matiś urodził się ważąc 3800g i zakładałam 62. Jeden tylko pajacyk był na 56 ale jak go przyłożyłam do 62 to był identyczny. Poza tym 62 dłużej pozakładasz a jakby co to można podwinąć rękawki a na nóżki skarpeteczki założyć.
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry