• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

hej dziewczyny :)
moj A. oczywiscie wczoraj byl w domu dopiero o 24, zanim sie wykąpał i wogole to byllo prze 1, i okazalo sie jeszcze, ze jego tata zachorował na grype zołądkowa, i to on musi jechac dzis mimo wszystko na słowację, wiec wstał o 4:30 i pojechał .. bedzie dopiero o 21..:baffled: ja teraz wstalam, wyspana jestem nie powiem :tak:

co do materacyków, ja dostala materac do łózeczka jak ku-powałam, jest twardy, tez wlasnie z tym wkładem kokosowym na to dalam takie przescieradełko nieprzemakalne ktore kupilam za 40zł, z gumkami jest i na to normalnie posciel, myslem ze tyle wystarczy.. :cool:

Justyś - o rany! to trzymam kciuki również, dawaj znać co i jak, jak najprędzej :tak:
Goska - co Ty pleciesz :-) one nie poszły na policje poniewaz A. znała ich kazdy sekret przecież, a kto by chciał żeby cos takiego wyszlo na jaw ? :-p mi sie ten serial mega podoba :-)

ja dziś nie mam wizyty ( szkoda) :zawstydzona/y:, ale mam KTG w piątek.
dzisiaj planuje isc pod prysznic niedlugo, ogarnac sie, i pojde do miasta na zakupy.;-)

reklama
Dziewczynki, mam do Was pytanko: trzymacie laptopa na kolanach??? Bo ja ostatnio nie dam rady siedziec przy stole z laptopem i trzymam go na kolanach a moj R sie wscieka,ze zaszkodze dziecku, a w necie nie moglam trafic na zadne konkretne info. Co myslicie???
a czemuż to niby na kolanach nie mozna? przecież dzidzia jest w brzuszku :-p ja, jak siedze to wykładam sobie nogi na stół w salonie ( taki niski mam), i laptopa na nogi wlasnie, bo mi tak bardzo wygodnie. ale jak leze na lozku, to mam kolo siebie polozony, bo nie polozylabym go juz na brzuchu, a do tego jest mi wtedy bardzo niewygodnie..

Adak fotelik super!!!!! Szkoda, że taki drogi, ale naprawdę fajny!!! A to jest chyba ten sklep co Martyna Wojciechowska reklamuje - tak mi się nazwa skojarzyła :)
Dokładnie:-), choć kiedyś to był Świat Książki:)
A co do podkładu pod prześcieradełko, to mój nie ma takiej ceratki jaką kojarzymy z dawnych lat:),tylko niby coś oddychające.Ale z Waszych opinii wynika,że może lepiej czegoś takiego nie kłaść.Hmmm będę musiała wypróbować i ocenić sama jak maleństwu się leży.Jak coś to będzie samo prześcieradełko.Zresztą mam zamiar od małego kłaść do śpiworka albo do rożka.

Ostatnia edycja:
witam

ciekawe co u justys

ja dzis sie czuje slaba. Nocka nieprzespana Nikos makatarek to pobudka co 15 minut...a ja 6x do kibelka chodzilam. Masakra. Powieki mi leca...

Marcia- masz coś na katarek? U nas kuracja Nsivin+maść majerankowa i sól działa w ciągu 1-2 dni i jest ok. Wiec polecam. No i zdrówka. U nas z kolei ząbki idą więc też nie dosypiam ale jest w miarę ok

Mam nadzieję że Justyś niedługo się odezwie co tam u niej.
My mieliśmy taką normalną ceratkę pod prześcieradło ale na początku chyba nie ma co tego używać- na razie nie będę zakąłdać. Choć przy Lidce nie było z tym żadnego problemu- nic się nie odparzało i nie przeszkadzało jej. A materacyk też mamy kokos- pianka -gryka.
Ha, tylko łóżeczka jeszcze nie kupiliśmy:-D

dziewczyny....trochę się zestresowałam...weszłam na wagę właśnie z przekonaniem, że dostanę zawału serca i dostałam....waga pokazała 3 kilo mniej niż miesiąc temu...na wizycie u lekarza...i teraz się boję jak cholera, że coś źle robiłam i zaszkodziłam Hani...faktycznie mniej jadłam, ale nie miałam apatytu...

ja nie poszłam dziś na uczelnie, bo rano miałam 37.5, wiem, że nie dużo, ale do tego klucha w gardle i mały kaszel mnie męczą, więc chyba wolę dmuchać na zimne..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry