• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
Co do żywej choinki, to my w tym roku z P. ubierzemy po raz pierwszy swoją własną, bo tak to zawsze jedna stała u jego rodziców, a teraz zażyczyłam sobie takiej naszej u nas w pokoju ;) Z racji tego, że jego rodzice mają własny las, to żywe pod dostatkiem.. ale oczywiście wybieramy taką małą, żeby ją potem jeszcze wsadzić ;-) Ale powiem wam, że od kilku lat drzewka nie pachną tak jak kiedyś.. szkoda :(
A u moich rodziców zawsze sztuczne były, bo mama nie lubiła tego sprzątania po opadających igłach.

Justyś daj znać co tam u Was?

ja mam 2 zasady przy kupowaniu choinki:D no w zasadzie 3, ale 2 się łączą:D

1) choinka musi być, aż pod sufit
2) żal mi zawsze tych najbrzydszych choinek, że nikt ich nie chce i ja je biorę:D:D ale 3) nie może kosztować, więcej niż 30 zł:D

zawsze mówię: Panie...za taką paskudę nie dam więcej niż 30 zł! tego Panu i tak nikt nie kupi, więc pakuje mi Pan i już mnie nie ma:P

edit: pokazałam P. zdjęcie Małej Ninki na fb:D i P. patrzy na małą, patrzy i mówi "nooo...wygląda jak człowiek":D:D:D:D:D po tej wypowiedzi zaczęłam się zastanawiam jak on sobie wyobraża naszą Hanię:D:D

ja mam 2 zasady przy kupowaniu choinki:D no w zasadzie 3, ale 2 się łączą:D

1) choinka musi być, aż pod sufit
2) żal mi zawsze tych najbrzydszych choinek, że nikt ich nie chce i ja je biorę:D:D ale 3) nie może kosztować, więcej niż 30 zł:D

zawsze mówię: Panie...za taką paskudę nie dam więcej niż 30 zł! tego Panu i tak nikt nie kupi, więc pakuje mi Pan i już mnie nie ma:P

edit: pokazałam P. zdjęcie Małej Ninki na fb:D i P. patrzy na małą, patrzy i mówi "nooo...wygląda jak człowiek":D:D:D:D:D po tej wypowiedzi zaczęłam się zastanawiam jak on sobie wyobraża naszą Hanię:D:D
:-D:-D punkt 2 i3 mnie rozwalil :-D

ja tez chce zobaczyc ;>

Łojezu! Czytam Was i aż mi serce staje z przerażenia! :szok: Nie można kłaść laptopów w takich miejscach! :angry:

Najczęstszym błędem popełnianym przez większość użytkowników jest położenie laptopa na łóżku na przykład na kocu lub w pościeli. Problem w tym w większości laptopów otwory wlotu powietrza znajdują się na spodzie obudowy i położenie na łóżku całkowicie blokuje swobodny przepływ powietrza, co na dłuższą metę skończy się przegrzaniem procesora i zawieszeniem komputera. Aby się przekonać, do jakiej temperatury potrafi rozgrzać się laptop, wystarczy położyć notebooka na kolanach i pozwolić mu pracować przez dłuższy czas.

Jeśli nie jest Wam wygodnie przy biurku, to polecam stoliki do laptopów. Sam korzystałem i powiem, że świetna sprawa. Superwygodne. Można dostosować do swoich potrzeb: podkładka na myszkę, tacka na kubek szufladka na pierdoły i inne. Można też zamówić wersję dla ciężarnej z dłuższymi nóżkami. :happy:

Stolik pod laptop dla przyszłych mam | Produkty dla mam | CIĄŻA

A w sprawie choinek, to też zazwyczaj kupowałem za 30 zł i taką pod sufit. Nie wyobrażam sobie mieć sztucznej choinki i świąt bez leśnego zapachu w domu.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dzięki, że martwicie się opisałam wszystko w odpowiednim wątku !;-)
Co do laptopa na kolanach ja większość czasu tak trzymam, jak muszę coś pisać. A tak to myszka przy brzuchu i leżenie na boku:)
Też kiedyś słyszałam anegdotę, żeby telefonu nie trzymać w kieszeni spodni, czy bluzy. Ja tam zawsze i mam przy głowie jak śpię;) farmazony :)

Łojezu! Czytam Was i aż mi serce staje z przerażenia! :szok: Nie można kłaść laptopów w takich miejscach! :angry:

Jeśli nie jest Wam wygodnie przy biurku, to polecam stoliki do laptopów. Sam korzystałem i powiem, że świetna sprawa. Superwygodne. Można dostosować do swoich potrzeb: podkładka na myszkę, tacka na kubek szufladka na pierdoły i inne. Można też zamówić wersję dla ciężarnej z dłuższymi nóżkami. :happy:

Stolik pod laptop dla przyszłych mam | Produkty dla mam | CIĄŻA

A w sprawie choinek, to też zazwyczaj kupowałem za 30 zł i taką pod sufit. Nie wyobrażam sobie mieć sztucznej choinki i świąt bez leśnego zapachu w domu.

Ja laptopa trzymam na takiej podstawce z IKEA i bardzo polecam BRÄDA Podstawa pod laptopa - Alme czarny/szary - IKEA . Tak jak napisał P. na kocu nie można bo się sprzęt przegrzeje i popsuje.

brada-podstawa-pod-laptopa__68136_PE182290_S4.jpg

jeeezu ale jestem zmeczona;/
u mnie pierwsze swieta z K i jego rodzina a ja czuje smutek bo ja rodzinna kobita jestem i chcialabym z moimi rodzicami dziadkami rodzenstwem, ale mysle ze mam nowa rodzine K i niunie w brzuchu i nic nie poradze:-(
my malutka ubierzemy sztuczna u siebie w pokoiku bo zawsze mialam u siebie taka malutka i co do tego wyjatku nie bede robila :-)

a ja wczoraj wybralam sie z tesciowa do fryzjera bo juz musialam i przezylam szok za podciecie wlosow 2 cm igrzywki wziela 24 euro o matkooo !
co prawda ja nie placilam ale sam fakt masakryczny .
no imusialam isc do najblizszego jaki jest, a ten jest pare krokow od bloku doslownie wiec wyboru nie mialam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry