• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

właśnie ja też chcę ujrzeć malutką ;)
zaraz wyślę zaproszenie Asterii

Gabryś, co do wypadania włosów to ja tak miałam na początku ciąży.. ale teraz to nawet jakby ich więcej było i nie wypada nic! Może jakiś witamin brak?

Ostatnia edycja:
reklama
Inhaluje sie rumiankiem ciekawe czy pomoze

Coreczka od Asteri jest sliczna my z T to jak w obrazek patrzylismy :-)
no i w tym roku tez bedzie u nas zywa choinka za tydzien jedziemy kupic :-)

U nas choinka też tylko żywa, i co roku jest z nią niezła "akcja"-fajnie tak:-)

Nocka koszmarna- strach mnie tak obleciał "w wyniku porodu Asterii", że az spanikowałam w nocy, nie mogłam zasnąć, brzuch twardy z nerwów, czuje że jestem kompletnie nie przygotowana do porodu. A mały od doby to tak się wierci, jakby chciał przez pępek wyleźć i to już, jakby wogóle nie spał.

Moja wizyta dopiero 5 stycznia, nie wiem dlaczego ale moj gin powiedział ze spokojnie widzimy się za 4 tyg. Doceniam że mnie nie naciąga (każda wizyta to 150 zł) ale martwię się ze nie dociagnę:-/ Te świeta, zaraz po nich Jakubka operacja, sylwester......jak ja to przetrwam? A jeszcze nie mam połowy zakupów.

Ja laptopa tez na kolanach, K. mnie opierdziela, bo mówi że jak mam kompa na nogach to jak on mnie dotyka to "przebijam prądy" :-/ Jej mam nadzieje ze to nie szkodzi bobo.

dziewczyny:) pewnie Asteria jak tylko wróci to wstawi nam zdjęcie małej:) także spokojnie;) ale zdradzę Wam, że faktycznie słodka z niej kluseczka!!:):)

Gabryś NIGDY NIE MIAŁAŚ PRAWDZIWEJ CHOINKI????:D :szok::szok::szok::szok:

a ja właśnie zjadłam śniadanko i niedługo zabiorę się za placki ziemniaczane dla P. zastanawiam się czy nie puścić już pralki z rzeczami Małej, ale rozum mówi, że jeszcze za wcześnie:-D:-D chociaż patrząc na Asterię może jednak powinnam to zrobić i zamówić wreszcie koszule do szpitala:D:D:D jak ostatnio powiedziałam P., że czy on da sobie radę z wypraniem i wyprasowaniem rzeczy dla Hanki...a on się na mnie spojrzał z takim uśmieszkiem i mówi, że "da radę"...to ja już wiem jak on sobie da radę....poprosi swoją mamę....

ja laptopa standardowo w łóżku trzymam...P. kupił mi nawet tą podkładkę z ikea, ale rzadko z niej korzystam:P tylko zmuszam mojego kochasia do regularnego czyszczenia mi kompa, bo faktycznie czasem się tak nagrzewam, że szok...:P

Ostatnia edycja:
P. a z ciekawości zapytam dlaczego Cie tak przeraża trzymanie lapka na kolanach?
Ja laptopa mam co prawda na stoliku ale np booklet w łóżeczku trzymam na brzuszku albo na kolanach. Nic się nie grzeje bo skubaniec ma obudowę właśnie dla łózkoużytkowników:-D
Dobra, zmykam na zajecia, koniec przerwy obiadowej

Anisia gratuluję donoszonej ciąży :)
Anielka ogólnie jest nie zdrowo trzymać laptopa na kolanach.. a w ciąży z tego co wiem to w ogóle zakazane jest siedzieć przed komputerem więcej niż 2h.. więc o trzymaniu laptopa w ciąży na kolanach powinnaś zapomnieć..
Mami faktycznie strasznie dużo zapłaciłaś za podcięcie włosów!!:szok:

co do choinki nigdy też nie miałam prawdziwej.. zawsze sztuczną... i ostatnio powiedziałam mężusiowi że to moje marzenie mieć prawdziwą.. on w wielkim szoku że ktoś może mieć takie marzenia.. i pewnie w przyszłym roku zagości u nas pachnąca świeża choineczka :D

witam :)
głodna jestem a nie mam pomysłu co by tu zjeść :/

reklama
Fazerkam-no wiem,ze te fale z laptopa sa niezdrowe... ale...wlasnie nie moge nic konkretnego w necie znalezc na ten temat- same sprzeczne informacje. Poki co ograniczam trzymani lapka na kolanach ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry