Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
byli sami, maż chciał przy okazji dać do zrozumienia, zeby sobie czegoś nie wyobrazła tzn. więcej niż przyjaźni. To akurat ok ale kurcze no płacenia za kogoś to już przesada. Tym bardziej jak ja niedawno miałam ochotę to dostałam 1 gałkę. Nie marudziłam bo są inne ważniejsze wydatki. Ehh. jak taki hojny jest niech w czwartek za usg płaci....jak mamy traktować każdy kasę jako swoją. Bo jak mnie ma stac na przyjemności jak wydam na leki, lekarza. Kurcze na synka nie żałuje ani złotówki ale w takiej sytuacji maż też ma płacić za wydatki na własne dzieckospróbował by mój K pójść z jakaś koleżanką na lody !!! oj... byłby biedny ;-)
A oni sami na tych lodach byli ??? no kurcze... ja też studiowałam ale nie było mowy abym poszła sobie z jakimś kolegą na lody, jak coś to szliśmy grupką i każdy za siebie płacił.
tą koleżanką to chyba należy ustawić do pionu... Ewelinka mam znajomych w Łodzi skrzyknąć ich ?![]()

BB mafia!tą koleżanką to chyba należy ustawić do pionu... Ewelinka mam znajomych w Łodzi skrzyknąć ich ?![]()
pozwoliłam sobie na to bo kiedyś to nawet chciała mnie poznać i się spotkałyśmy na mieście a później było już coraz gorzej. kiedyś to nawet chciała mnie poznać i się spotkałyśmy na mieście a później było już coraz gorzej.
Znała mnie, wiedziała o mnie a mimo to robiła dziwne podchody do K strasznie się angażowała w nasze życie .
bo też chce mnie poznac, bo wydaję się jej ze zdjęcia bardzo sympatyczna i ogólnie mówi emkowi, ze lubi dzieci to moze nam kiedyś pomóc- już bym wolała nigdy z domu nie wychodzić niż korzystać z jej pomocy.