Emmm...fajnie kierunki! ja też dwa ciągnę

ale zostaję na dziennych, bo mgr i licencjat bronie w czerwcu za rok, a później pójdę na dziennie mgr z tego drugiego kierunku

a od teściów też takich prezentów i wsparcia się nie spodziewałam

wiedziałam, że są super, ale nie, że aż tak
Nagapalma..u mnie seksik mógłby nie istnieć, ale w sumie od zawsze tak było..czasem mnie nachodzi, że mogłabym cały czas przez kilka godzin i męczę TŻ, a później są dni kiedy wkurza mnie jak się do mnie przystawia

a teraz to nawet nie lubię z nim spać w łóżku

i wypycham go do na noc do rodziców

chociaż łóżko mam ogromne to to moje królestwo

Livastrid
uuu...mój TŻ to sopocianin

i tam będziemy prawdopodobnie mieszkać po urodzeniu maluszka przez jakiś czas, ale po wakacjach wrócimy do mojego mieszkania, bo będziemy mieli 10 minut na piechotę na politechnikę
Astrid
a jak Ty się dziś czujesz???
Pati...ja w poniedziałek mam dwa egzaminy i to dość ciężkie i zupełnie nic mi do głowy nie wchodzi...zupełnie się skupić nie mogę...ale opracowałam system, że będę się pół godziny uczyć i pół odpoczywać i tak przez osiem godzin każdego dnia do poniedziałku
Alka!! wszystkiego najlepszego!!:*
A co do karmienia piersią w miejscach publicznych to ja jestem przeciw..bo ja jako normalny człowiek nie mam ochoty oglądać cycków jakieś pani...może to i słodkie i urocze i bla bla bla...ale w zaciszu jakimś..miałam kiedyś taką znajomą, która przychodziła do mamy i latała u nas z cycami na wierzchu prawie cały czas...niezależnie od sytuacji...i strasznie mnie to obrzydziło..
Dziewczyny...niezależnie od terminu mojego porodu chcę zostać styczniówką

byłam tu od samego początku i się do Was bardzo przywiązałam

mam nadzieję,że mnie przyjmiecie na stałe
a ja muszę się zabrać za robienie obiadu..chociaż na samą myśl mi jest niedobrze, bo wyszło, że chciałam rodzicom tylko tort zrobić, ale się wprosili na obiad

a że nie mogę się zdradzić wcześniej to przemilczałam, że jest mi niedobrze i zacisnę zęby i zrobię dla nich schabowe z ziemniakami i surówką...