• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
Hej dziewczyny, ja pisze dopiero dzisiaj bo wczoraj ani nie było specjalnie czasu, ani chęci, ale czytałam co piszecie na bierzaco :)
wczoraj rano zrobiłam ostatnie badania potrzebne do szpitala, wyniki mam odebrać w poniedziałek, i w sumie ostatecznie już zdecydowałam, ze podczas porodu jeśli tylko to będzie możliwe chce Zzo :)
Pozniej odwiedzilam z A. i jego mama makro, zrobiliśmy większe zakupy, następnie McDonalda :D i resztę dnia przesiedzialam u niego w domu czekając aż skończy prace, i wysluchiwalam od ciotek A. ze ' eeee, jeszcze nie urodziła bo masz niżej brzuch, ale to jeszcze nie to, my się na tym znamy lepiej ' co mnie okropnie poirytowany bo nie lubię takiego gadania ..

A dziś to w sumie dopiero wstalam, pogoda za oknem okropne, straszn wichura a ja muszę nastawic prania sporo, i rózwiesic to które już się wypralo, brrrr..

Melisa- trzymam kciuki za dziś!! Kochana strasznie ci zazdroszczę ze już dziś będziesz miała dzidzie ze sobą :)

Anisia - ty dawaj znać rownież jak tam postępy, trzymam kciuki!

Anastazja - wyglada nA to, ze nie jesteś sam w swoich rozterkach, a mówiąc wprost to połowa z nas tutaj ma takie samo myślenie, ja rownież. Mam dosyć brzucha, chciAlabym znów ważyć tyle co kiedyś, tak wyglądać.. A mojemu A. ciagle powtarzam tylko ' w następnego sylwestra będę taka chuda i śliczna, ze ubiore sukienkę rozmiar 36, a wszystkim szczekA opinie, zobaczysz!!' , ' już niedługo będę zgrabna, i chocbym miała umrzeć to będę wyglądać jak kiedyś i wtedy kupisz mi najdroższa sukienkę w sklepie !':D i takie tam.. I tez mam trzy bluzki na krzyż w szafie w które wchodzę i okropnie mnie to irytuje, ale już niedługo..

Witajcie, byłam opłacić mamie rachunki i w Empiku kupić kartę urodzinową, na jutrzejsze urodziny siostrzenicy. I coo? Złapały mnie w galerii skurcze, musiałam usiąść i przeczekać.. doszłam do wniosku że nigdzie już się z domu nie ruszam!
Na dodatek P. wczoraj pisał że prawdopodobnie juro do pracy idą - f*ck! dzień wolny od pracy, a ten ich szef powiedział że dostaną 15zł za godzinę(czyli płaci jak za soboty) i teraz on nie wie co zrobić.. bo z jednej strony kasa się przyda, a z drugiej na 18.00 mamy przyjęcie.. więc jesteśmy w dupie.

Anastazja ja jestem mistrzynią w chodzeniu ciągle w jednym (legginsy i bluzka plus sweter za tyłek) także spokojnie! ja też czuję się wielka, mało atrakcyjna i w ogóle na NIE! A do tego nie dopinam się w płaszczu więc ludzie dziwnie się patrzą na ulicy.. bo mam gumki przez dziurki przełożone i tak zapinam płaszcz (efekt jest jeden - wszystko widać!)

Melisko
trzymam kciuki! Twoja córcia będzie miała urodziny w ten sam dzień co moja mama ;D

Ostatnia edycja:
dziewczyny mi szczena opadla kilka dni temu jak dostalam foto z sesji zdieciowej tydzien przed slubem... JAKI JA MIALAM WIELKI BEBECH:D i sie zmieje teraz ze jak dostane slubne foto to ja bede zajmowac cale foto:D nie przejmujcie sie... wszystko wroci do normy juz nie dlugo:) ja jak narazie 2 kilo mniej niz przed ciąża:)

anielkaaa: aaaa zapomnialam dodac ze w czasie ciazy caly czas mowilam ze skoro 2 ciaza to ja juz mozgu nie mam:P a kilka dni temu kolega mnie uswiadomil ze połowa z polowy to nie jest nic;P

Ostatnia edycja:
Gośka czyli nic mądrego nie powiedzieli.... :-D

Anielkaa a moja teściowa jest z zawodu położną więc chyba powinna wiedzieć jak to jest w ciąży .... echhhhhhh

............

Była właśnie u mnie położna środowiskowa... Fajna babka... Pogadałyśmy trochę, opowiedziała jak to wszystko będzie po porodzie... Powiedziała, że mogę się z nią umówić na badanie, ale że regularnie chodzę do lekarza to w sumie nie ma sensu... Ogólnie pozytywne wrażenie po sobie zostawiła :-)

reklama
Balaakila - ja rozciągnęłam kurtkę ;P w pasie miałam gumkę i wszyscy się dziwią, że nadal sie dopinam. Gumka jest rozciągnięta na maksa i chyba po porodzie szykuje mi się zakup nowej kurtki, no chyba, że wiosna przyjdzie ;) a co do szefa - szef tyran!!!

anielkaa - ja potrafię mówić ludziom tym samym o tej samej rzeczy po kilka razy... ciąża mózg odbiera :-D

ja po świętach biorę się do "roboty" ;) <<jestem prawosławna i na Podlasiu obchodzimy Boże Narodzenie 13 dni później>> Od 9 stycznia zaczynam sprzątać, robić przemeblowania, wycierać kurze, przesuwać kanapy, biegać po schodach i przytulać się codziennie ile tylko mój Ł da rady :-) Dowiedziałam się wczoraj na wizycie, że jeżeli nie poprawią mi się wyniki, to 19 mam indukcję... A wolę żeby samo zaczęło się dziać, bo po oksytocynie to naprawdę skurcze są mega.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry