reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2012

coś z kokosem sama bym zjadła ;D ciąganie P. do sklepu dziś będzie bezsensu skoro jutro mamy na zakupy jechać.. w takim razie zrobię naleśniki i do ciasta dosypię wiórków kokosowych ;D
Gabryś szklanki w górę ;D Mam nadzieje, że Amelka nie będzie swojej mamy już tak nadwyrężać i wyjdzie w końcu z tego kokonu ;D

reklama
gabrysia to znak!! ziomowe dziecko szykuje sie na przyjscie i zazyczylo sobie sniezek:)
a dlaczego ciagnie do slodkiego z nudow haha..
strzyga i po co bylo mu liczyc te rachunki :D

Ja sobie wlasnie wcinam weke z tunczykiem i bardzo mi smakuje :D
zaplacilam mieszkanie, zrobiłam malutkie zakupy i jesteśmy 600zl do tylu, ach cudownie.

Bakalia - Haha, aż otworze na ta okazje truskawkowgo kubusia, i colę, częstuj sie :D

Marietta - P. sobie nie może pozwolić na opijanie (chyba, że soczkiem), ponieważ P. rodzi ze mną :) A rachunki trzeba było w końcu policzyć, niestety...

Gabryś - uwierz w znaki, to może znaki uwierzą w Ciebie ;) ja sobie tworzę znaki od tygodnia, że np. rano świeciło słońce, więc dziś możemy rodzić. Bo wczoraj w nocy lało strasznie i stwierdziłam, zę jednak poczekam na lepszą aurę ;)

U Was śnieg, a u mnie jesienna pogoda, wczoraj wiało i padało.. dziś do południa słońce a teraz robi się ponuro..

Idę zaraz na dół robić te naleśniki / bądź placuszki zależy co mi wyjdzie ;D

I póki co nie spieszy mi się do porodu-chyba sama zostanę jak Wy zaczniecie wywoływać wcześniej;-).

Ja tez nie wywołuję, i staram się czekać cierpliwie.. Mały i tak wyjdzie jak mu się spodoba. Chociaż mam nadzieję, że wyjdzie wcześniej bo i tak już jest duży. W pon miał 3700 no a wiadomo cały czas rośnie...Będzie mega giga duży facet...:szok::szok:

Gabryś z wizualizowałam sobie to co napisałaś o małym kulturyście.. ale nagle to przestało być śmieszne, bo jak moje dziecię będzie tak sobie siedzieć we mnie to może też być duże ;D patrząc na to że w 34tygodniu ciąży ważył 2712gramów ;D

reklama
Gabryś z wizualizowałam sobie to co napisałaś o małym kulturyście.. ale nagle to przestało być śmieszne, bo jak moje dziecię będzie tak sobie siedzieć we mnie to może też być duże ;D patrząc na to że w 34tygodniu ciąży ważył 2712gramów ;D
Postaram sie Ciebie jakoś pocieszyć. Zatem, umowimy na randkę Twojego syna i moja córkę -on, wielki, umiesniony facet, bedzie obejmował drobna Amelke która w 40tyg waży 2700g, i bedzie wniebowzieta :D

Do góry