Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...dla dziecka w zdecydowanej większości przypadków SN jest bezpieczniejszy i zdrowszy.

może zacznij liczyć czas. jeśli bedą występowały w miarę regularnie to całkiem mozliwe że to skurcze.zresztą nie masz się co dziwić,to chyba już czasPoszlabym już spac wreszcie...
Dziewczyny, co jakiś czas w dole brzucha czuje bardzo silny, kilkusekundowy bol, ucisk, jak na okres tylko dużo mocniej.. Czy to mogą być jakiekolwiek skurcze? Czy raczej skurcze obejmują już wyższe partie brzucha?
Ok, policze. Jednak dziwne wydaje mi sie by skurcze były z tamtego miejsca pod brZuchem.. Ale może ja sie nie znam. Byłam teraz prysznicem Zeby sie rozluznic.. Zobaczymy..może zacznij liczyć czas. jeśli bedą występowały w miarę regularnie to całkiem mozliwe że to skurcze.zresztą nie masz się co dziwić,to chyba już czas![]()