Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakby go ze skóry obcierali. I robię pomału, mówię spokojnie, śpiewam, nic....A myślałam, że tylko ja tak mam.Od razu mi lepiej, dzięki dziewczyny.Są dni, że Maja spokojna, tylko śpi i je. Ale wczoraj i dziś szaleje.Pociumka cycuszka, zrobi kupkę, więc mus przebrać. Na marginesie- jak Ona nie cierpi być przebierana.Wczoraj od 9 do 16 próbowaliśmy Ją uśpić- nic nie pomogło.Nawet A. nie dał rady, a przeważnie Majka usypiała w Jego ramionach.Moje dziecię jest na granicy między poprzeczniakiem a wrażliwcem...Przerąbane...
Asiuk ja mam tak samo, myślę, że Szymek więcej płacze niż śpi, a jak go muszę przebrać o matkoJakby go ze skóry obcierali. I robię pomału, mówię spokojnie, śpiewam, nic....
Włączyłam mu dzisiaj odgłosy natury, szum, bicie serca nawet, uspokoił się, a ja i kot padliśmy przy tych dźwiękach:-)
Mój synek wychodzę z założenia ciągle uwagi wymaga, przytulania, cycka, ew. butelki...Ładnie sobie nas ustawia, ja nawet dobrze śniadania zjeść nie mogę. Przy moim D. uspokaja się na minutę, potem szuka mnie...
Coś w tym jest - Szymek był (już nie jest) zimnolubny a Janek woli ciepełko. To widać w kąpieli.Justyś, Asiuk, Ewelina- a wg mnie macie po prostu dzieciaki wrażliwe albo poprzeczniaki. Jeśli chodzi o problemy neurologiczne to u takichmaluszków widać to bardziej po napięciu mięśni, wyginaniu niż po samym zachowaniu. NAsza Lidka np była typem zimnolubnym i u dziadków zachowywała się jak nie ona- płakałą, jęczała, budziła się co godzine... A karczek miała ok więc nie wpadliśmy na to że może jej być po prostu ciepło- dopiero po wywietrzeniu całęgo domu, rozebraniu jej do pieluchy i body z krótkim rękawem- w styczniu! zaczęła sie zachowywać normalnie
Lidka to typowy wrażliwiec i trochę czasu nam zajęło poznanie jej upodobań ale potem już było ok