Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witamy, witamy, rozgość sie u nasGratulacje przede wszystkim
Widze ze masz juz super córę wiec napewno bedzie Ci pomagać jak sie maleństwo urodzi
który to tydzien ??
A własnie kiedy zamierzacie oznajmić najbliższym tą nowinę ????????? My jednak czekamy do 12 tyg, bo jak teraz sie pochwaliliśmy w 8 tygodniu to za tydzien juz musieliśmy oznajmić ze dziecko nie żyjęwiec teraz wolimy poczekać !!
Witam nowe styczniowe ciężaróweczki!
Co do płci, to nam jest wszystko jedno. Oczywiście ja jak prawie każda babeczka chciałabym dziewczynkę, a M byłby przeszczęśliwy, gdyby to był syn. Ale wiadomo - oby zdrowe!
Chociaż u nas przytulanko było kilka dni przed owu - więc niby szanse na dziewuszkę większe. Zobaczymy!
Dziewczyny, a jak wyglądacie teraz? Pisałyście o wydętych brzuszkach (też to mam, i to jak :/). A jak cera? Moja buźka jak pupcia niemowlaczka, włosy przestały mi wypadać i sprawiają wrażenie gęstszych niż były. Czy nie ma przypadkiem teorii, że jak ładna buzia w ciąży to chłopak będzie?![]()
jestem w szoku bo przeważnie to dopiero sie zaczynało w 6 tyg a nie juz w 4 !!!!!!!!!!!!!!! Bardzo szybko w tej ciąży sie własnie źle czuje ;( nie wiem dlaczego tak sie stało