Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe...zapraszammiejsca u nas pod dostatkiem
ja co do czarnego to mam obawy, że będzie łapało wszystkie paproszki
a wózeczek będzie "ożywiony" torbą kolorową (bo trochę przesadzają z tą ceną x-landerowych toreb...)u mnie w sklepie są za 149 zł..a jakieś rewelacyjne nie są...;/ więc będę miała jakąś z allegro
poza tym jakieś kocyki, ubranka kolorowe i damy radę
a co do x-landera to powiem Ci, że jeszcze jedna rzecz mnie zaniepokoiła w x-landerze
a mianowicie, że gondola wydawała mi się jakoś źle zamontowana na stelażu...taka jakby niedokręcona i miałam wrażenie, że się kiwa...ale może w sklepie był zużyty model...bo jak widziałam co ludzie robią z tymi wózkami w sklepie to olaboga
facet zjeżdżał nim ze schodów (sklep jest dwupoziomowy
)
Marciaa....3mam kciuki za dobre wyniki
używa, któraś Matruelle Pharmatonu?? bo mi to poleciła farmaceutka....ale cholernie drogie toprawie 50 zł za 30 tabletek
![]()
hehe...zapraszammiejsca u nas pod dostatkiem
ja co do czarnego to mam obawy, że będzie łapało wszystkie paproszki
a wózeczek będzie "ożywiony" torbą kolorową (bo trochę przesadzają z tą ceną x-landerowych toreb...)u mnie w sklepie są za 149 zł..a jakieś rewelacyjne nie są...;/ więc będę miała jakąś z allegro
poza tym jakieś kocyki, ubranka kolorowe i damy radę
a co do x-landera to powiem Ci, że jeszcze jedna rzecz mnie zaniepokoiła w x-landerze
a mianowicie, że gondola wydawała mi się jakoś źle zamontowana na stelażu...taka jakby niedokręcona i miałam wrażenie, że się kiwa...ale może w sklepie był zużyty model...bo jak widziałam co ludzie robią z tymi wózkami w sklepie to olaboga
facet zjeżdżał nim ze schodów (sklep jest dwupoziomowy
)
Marciaa....3mam kciuki za dobre wyniki
używa, któraś Matruelle Pharmatonu?? bo mi to poleciła farmaceutka....ale cholernie drogie toprawie 50 zł za 30 tabletek
![]()
czesc
jestem nowa na forum i po cichutku się do Was zakradammam nadzieję, że mogę... chociaz pewnie wszytskiego nie dam rady nadrobic
ptp 16.01.2012płci jeszcze nie znamy
najważniejsze, żeby bobasek był zdrowy
![]()
aneobi witamy i zapraszamy
Anastazzja a na co ten matruelle??
witaj wśród nas :-)
aneobi witamy i zapraszamy
dziękuję :*
muszę się tu troszkę rozeznać...