GośkaRW
Fanka BB :)
O kurde. Pierogi z grilla? brzmi pysznie.
Ja kiedyś w Bieszczadach jadłam pierogi (chyba usmażone na głębokim oleju) do tego podawana była śmietana ze szczypiorkiem. Orajuśku jakie to było pyszne. Porcja kosztowała 5 złotych i non stop je jedliśmy (dość pokaźna grupa. Sylwester był) i wszyscy mieliśmy poparzone buzie. Bo nikt nie czekał aż przestygną...
Alka - co do staników to ja kupiłam superekstra wygodny stanik w La Senza. Jak masz dostępny ten sklep - zajrzyj. Są przeceny jeszcze i ja swój kupiłąm za chyba 37 zł. Niestety nie powiem Ci jaki model (może go zaraz wygugluje. Na metce nie ma nazwy). Ale materiał jest jak druga skóra normalnie. Nie ma żadnych wkładek puszapowych, tylko fiszbina (ja tylko z fiszbinami noszę).
Marciaa - ja też się martwię. Ostatnio u gina byłam chyba 5 tyg temu, bo na urlop pojechał. Idę dopiero we wtorek..
EDIT: 17 tydzien i 1 dzień
i w suwaku napisane, że "pewnie odczuwasz już ruchy"... taaaa...
Ja kiedyś w Bieszczadach jadłam pierogi (chyba usmażone na głębokim oleju) do tego podawana była śmietana ze szczypiorkiem. Orajuśku jakie to było pyszne. Porcja kosztowała 5 złotych i non stop je jedliśmy (dość pokaźna grupa. Sylwester był) i wszyscy mieliśmy poparzone buzie. Bo nikt nie czekał aż przestygną...
Alka - co do staników to ja kupiłam superekstra wygodny stanik w La Senza. Jak masz dostępny ten sklep - zajrzyj. Są przeceny jeszcze i ja swój kupiłąm za chyba 37 zł. Niestety nie powiem Ci jaki model (może go zaraz wygugluje. Na metce nie ma nazwy). Ale materiał jest jak druga skóra normalnie. Nie ma żadnych wkładek puszapowych, tylko fiszbina (ja tylko z fiszbinami noszę).
Marciaa - ja też się martwię. Ostatnio u gina byłam chyba 5 tyg temu, bo na urlop pojechał. Idę dopiero we wtorek..
EDIT: 17 tydzien i 1 dzień
Ostatnia edycja:
W poprzedniej ciaży kończyłam na 75K i to już była masakra, mam nadzieję że tym razem mnie to ominie. Normalnie mam 60-65G/H. Polecam wybrać się do brafitterki albo sklepu z taką panią, pokaże co i jak, dobierze stanik, doradzi jak dbac o biust. Mam na tym punkcie fisia bo przy moim rozmiarze gdybym nie dbała o cycuchy to bym do pasa je miała
Kiedyś nosiłam obwód 75 a czasem o zgrozo 80 i dziwiłam się czemu mi się ramiączka wbijają a obwód podciąga do łopatek... Ratujcie biusty póki czas- moje po 9 miesiącach karmienia maja się dobrze, nie obwisły i nie oklapły i dalej podobaja sie małżowi .ale bez dobrego stanika niestety ani rusz, to podstawa.
Przyznam, że nic z nimi nie robię, bo planuję z czasem usunąć je chirurgicznie. Póki co obserwuję je i mi się nie powiększają. Ale są różne maście na żylaki i prawdopodobnie działają ale najważniejsza jest systematyczność i czas. Trzeba je stosować naprawdę długo, nie poddawać się po pierwszej tubce. Myślę, że jakieś pół roku to co najmniej. Ale oczywiście spytaj swojego gina co on sądzi.