• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

reklama
Hej Marcia :) od 3ciej????? zwariowalas, szybko wracaj do spania!!! Ja w niedziele obudzilam sie o 4tej i powiem Ci, ze popoludnie bylo meczarnia, slanialam sie na nogach , a ze zmeczenia nie moglam zasnac :(
Ciesze sie, ze wyniki masz dobre i samopoczucie tez, najwazniejsze, ze slyszalas serduszko....

Beatka gratuluje coreczki!!!
Stzyga gratuluje synusia!!!
Alka ja tez chce szybko zajsc w druga ciaze, wiec moze bedziemy znowu razem ;)
Kurczaczek gratuluje i trzymam kciuki, informuj nas!!!!
Liv podziwiam Cie, i Twoje nastawienie do zycia, jestes wielka i wiele dziewczyn powinno brac z Ciebie przyklad, masz racje czerpmy z zycia ile sie da i wlaczmy o swoje!!!! Powiem Ci, ze moje kontuzjowane kolano zaczelo sie odzywac i nie wiem jak to sie skonczy, brrrrr stawy uszkodzone to masakra!!! Mam nadzieje, ze z reka lepiej chociaz troche....
Asteria glowa do gory, bedzie dobrze, pamietasz wtedy szybko zanlazl prace i teraz tez bedzie oki!!!

Ja mam dzisiaj usg, jestem bardzo zdenerwowna, bo ruchy czulam tylko dwa razy, a tak to spokuj :( mam wielki brzuch, mam nadzieje, ze z plynami jest ok, czuje niepokój jakis...
No i bardzo chcialabym, uslyszec, ze mam zdrowego cudnego chlopczyka!!!!!
Prosze o kciuki ale dopiero o 18.40 :)

Marcia kawki nie pije ale jogurcik z Toba chetnie wypije ;)

Witam Dziewczyny;-)

Widzę,że nie tylko ja jestem dzisiaj porannym ptaszkiem. Weszłam tylko,żeby się przywitać i mykam na badania, później zakupy.

Miłego dzionka życzę wszystkim;)

Dzień dobry, dziewczynki. Ja dziś też wcześnie wstałam jak na mnie. Po tym jak usłyszałam wczoraj, że to raczej chłopiec - całą noc śnił mi się synek :)

A teraz do roboty, bo po południu wpadają goście na 2 dni: ciotka z 2 córkami i przyszłym zięciem. On pierwszy raz w Polsce - mam mu pokazać jaka Warszawa jest fajna :)
Sprzątanko, zakupy, gotowanko, a wieczorem jakieś fajne miejsce na mojito virgin... może do La Playa? Stamtąd taki fajny widok na stare miasto...

pati 3mam kciuki za wizytę tro juz 20 tydzień wow...jeszcze połowa :)))) czas gna
nie moge spac. Z Nikosiemw drugim trymestrze miałam to samo. Zasypiam jak dzidziuś o 21 a o 3, 4 na nogach.

ja zaraz spisuje wymiary mebelkow i popołudniu do ikei jedziemy. Moze wpadne do h&m na ciazowy dział po bluzeczkę jakąs :)

Hej dziewczynki
Daraib, Alka, Anastazja-dzieki za slowa otuchy. Dobrze ze jest bb i mozna sie wyzalic ;) przynajmniej nie jestem sama
GoskaRW-szkoda, ze nie znasz jeszcze plci, ale wazne ze wyniki super
Malutkans-nie martw sie, ze usg mialas dawno, u mnie sa tylko 3 usg refundowane i slyszalam, ze chca zniesc to trzecie w 32tyg :(
Mami-gratuluje polmetka ciazy!
Alka-nie ma co czekac z drugim dzieckiem! jak masz sile i ochote to nie czekaj :) Ja czekalam i wyszlo z tego 15 lat! A jeszcze po drodze dwa poronienia, wiec nie bylo tak latwo. i ja tez chcalam blizniaki teraz, ale coz- jedno malenstwo mam w brzuszku
Strzyga-gratuluje synusia!
Marcia-szkoda, ze nie wiesz jeszcze czy chlopczyk, czy dziewczynka :( Wszystkie musimy sie uzbroic w cierpliwosc
Pati-powodzenia na usg!

Wczoraj tyle napisalyscie, wiec lece nadrabiac dalej :)

Dzień dobry mamuśki
Pati bez nerwów proszę - wszystko będzie ok, a co do naszego spotkania na BB z kolejną ciąża jestem jak najbardziej za!!!!
Marciaa oszalałaś?? Wstać o tej godzinie??? Choć ja też dłużej niż do 7 nie potrafię spać nawet w weekend :(
Miłego dnia dziewczynki

Witam porannie,
Marcia, od 3 na nogach :szok: i co wtedy porabiasz? Widzę, że coraz więcej z Was wiem co tam im w brzuszkach siedzi... Prawdziwy wysyp płci będzie nas chyba czekał na przełomie sierpnia i września.
No nic... miłego dnia wszystkim, udanych wizyt dla tych co je mają dzisiaj, no i zakupów :)

najczescie zasiadam do kompa bo w tv nic nie ma a na ksiazki nie mam weny w nocy.
Czasem po godzinie udaje mi się snąc. Taki mój urok ciazowy :))) Dzień mam baaaardzo długi :-D

ale moje dziecko dzis marudzi ja nie mogę...........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry