• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

reklama
i nie wiem co bedzie kuzwa....

krew super. O wiele lepsza niz ostatnio. W moczu mam tylko szczawiany wapnia ale to pewnie od diety

zbadał serduszko przez detektor ale nie było słychac az sie zestresowalam wiec zrobił mega szybkie usg...znalazł serce i potem detektor wyłapał...150 na min bije :)))
stopniowo mam luteinke odstawiac dodał mi magnez
next wizyta 13 wrzesnia ehhh

najlepsze ze moj doktorek nie wierzy mi ze czuje dzidzie:crazy::rofl2: niedowiarek;-)

kurdee, ja też chce już wiedzieć.
Lekarz spytał czy mam jakieś ciśnienie na to, żeby wiedzieć a ja mu mówię, że mam dużo ubranek chłopięcych. A ten, że najwyżej się przefarbuje...eh

Następne usg za 2 tyg... A ta wizyta miała być ostatnią u tego pana, bo muszę u niego płacić. Od września chodzę do NFZetu, do szpitala, w którym chcę rodzić i chciałam się dziś z tym panem pożegnać.

Strzyga: gratuluje syna;)

Marcia nie martw sie;) serducha slychac wiec zle nie bedzie;)

U nas znow sie komplikuje z praca Ł.;/ zrobił co miał zrobić i teraz moze spadac;/ eh...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam po dłuższej nieobecności :) W końcu ogarnięta po przeprowadzce, formalnościach - zostało mi tylko czekać na nowy dowód.

Pani doktor powiedziała mi dziś, że będzie synek. Mój mężczyzna caaaały dumny. Teraz kłócimy się o imię... :)
Gratuluję synka :-)
Marciaa najważniejsze, że słyszałaś serduszko. Ja też mam nadzieję usłyszeć moje już w poniedziałek.
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry