• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

a ja sobie wlasnie wcinam sniadanko co prawda drudie juz ale co tam. ciapata z sosem czosnkowym do tego goraca herbata z cytryna mniami juz 3 dzien to jem, i maluszek szaleje :-)

sarat mi wogole nie wolno coli no chyba ze lyczek od mojego K. bo mi zabrania bo nie zdrowa ehh :-)

reklama
Ja lubię sobie dostać zapalenia pęcherza, ale narazie tfu tfu wszystko w porządku. Wyniki mam dobre. czasem przezornie jem nadmiar ogórków kiszonych, wode z cytryną itp.

Właśnie gotuję kapuśniaka.

Na żeberkach..pierwszy raz na żeberkach. CIekawe czy będzie dobre :)

A ja właśnie odebrałam wyniki badań i mam książkowe, maleńkie odchylenia od normy ale ogólnie ok... no i pozbyłam się bakterii z moczu:) a cukier 70 (norma 70-110) echhh cudownie :)
to zostaje mi tylko pogratulować :) suuper

Marciaa
Hej hej :)

Mami ja mam to samo z coca-colą hehe.. mój M. nie pozwala.. choć lekarz powiedział, że jeżeli bardzo mi się chce to mogę się napić szklaneczkę :) to samo z kawa mam :)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny!:)

kurcze...zazdroszczę Wam tych usg! i poznania płci!:) ja muszę czekać teraz do....końca września na kolejne usg...:( bo lekarz powiedział, że będziemy robić między 22, a 24 tygodniem...!! ale trudno:) mamusia poczeka:D o ile wcześniej nie umrze z ciekawości:D:D

Alka:D super, że wyniki dobre:) ja nienawidzę pobierania krwi, chociaż ostatnio babka była cudotwórczynią, bo wbiła się tylko raz i wypełniła wszystkie potrzebne próbki:D

Anielka!! gratuluję synka;D:D

Sarat! Fazerkamm ma rację...kontroluj cukier codziennie, bo z cukrzycą nie ma żartów!!;/

Gośka;D a na czym wcześniej gotowałaś kapuśniaka?:P

Mój M. też mi nie pozwala pić czasem ulegnie mi na jedną puszeczkę. Piję gdy go nie ma, a że jezdzi ciężarowka to jest tylko na weekendy, wiec w tygodniu sobie popijam albo pepsi albo colę w puszeczce. :(( Przestaję ją pić i basta! Za bardzo sie teraz martwię...

Ostatnia edycja:
kapuśniaczek pyszny jest :tak: ale my dziś mamy naleśniki z jabłkami

mnie coś dalej katar męczy i gardło. Nie mogę się wykurować. Dziś mam cienki dzień.

Anastazja ja tez tak się dowiem płeć dopiero:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry