• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

Witajcie, już po zakupach porannych , pogoda dziś lepsza do życia niż wczorajszy upał, dziś pięknie chłodno i deszcz powoli zaczyna padać.
Dziewczyny życzę miłego dnia :)

reklama
oh ile ja dalabym za deszczyk:-)
a dzisiaj sie zapowiada jeszcze cieplej jak wczoraj:-(
a do tego juz tydzien temu zaplanowalam na dzisiaj zakupy z moim misiem, nie moglam sie ich doczekac:-)
co prawda i tak maluszkowi nie bedziemy nic kupywac bo to dopiero we wtorek pierwsze kupione spioszki beda albo chociaz skarpetusie:-)

a dzisiaj buty K. trzeba kupic, mi jakies i mysle nad spodniami i upominki jakies dla mojej rodziny i znajomych :-) ale tych "i" mi sie nazbieralo hihi:-)

sarat mialas usg? :-) i dobrze ze ogolnnie bylo dobrze :-) i chyba bym zwariowala jakbym miala czekac 3 h scenariusze to bym chyba do 3 dramatow wymyslila:-)
bo mam tak ze jak przed wizyta u lekarza wyobrazam sobie bog wie co a potem stres mam:-(
i

Witam z słonecznego ranka i odrazu się pochwalę wczoraj dostałam pierwszego kopniaczka od dzidzi, wcześniej czułam bąbelki fajne uczucie
Super uczucie, prawda :tak: Ja dziś rano też zarwałam porządnego kopniaczka. Niestety jak już Mateuszek położył łapkę na brzuchu to ... cisza i spokój :baffled:
Anielkaa chłopcy są super, właśnie mój nie daje mi pisać bo się zemną przekomarza :rofl2: Gratuluję :-)
Megi ja też powinnam umyć okna, bo na parterze ciągle się brudzą. Ale w taki upał sobie odpuszczę. Poczekam do końca lata :sorry:
Lecę sprzątać mieszkanie, póki mam energię bo po południu nic mi się już nie chce, mogłabym tylko jeść i leżakować :sorry:
Pozdrawiam

Witam się i ja :)
no to połowa za mną :D teraz mam nadzieję że będzie z górki :)
ja już bym chciała przytulić mojego szkraba :D

mama2011 gratuluję kopniaczków :)

anielkaa gratuluję synusia :-D
hihi synusiowe grono coraz bardziej się powiększa :)

sarat nie chcę Cie martwić.. ale jak się ma cukrzyce nieleczoną tzn. nie dba się o siebie, nie pilnuje diety itp. to tak właśnie dzieje się z poziomem cukru we krwi, raz jest bardzo wysoki, a raz bardzo niski.. także ja na Twoim miejscu nie bagatelizowałabym tego.. mam bardzo duże obeznanie jeżeli chodzi o cukrzycę.. uważaj na siebie.. a jeżeli chodzi o tą coca-colę to ona taka bardzo zdrowa nie jest żeby ją pić codziennie... :) może i ją warto ograniczyć... :)

a ja dzisiaj dalej walczę z bólem kręgosłupa, kolan i bioder :| ach... macie może jakieś pomysły jak zlikwidować ból bioder (bolą mnie jak śpię.. jak leżę na lewym boku to boli lewa strona i jak na prawym śpię to prawy bok boli) :|

Ostatnia edycja:
Witam się ze wszystkimi:) Ja dziś od rana obdzwaniałam sobie szpitale i pod koniec września pojadę pooglądać sobie porodówki:) Na dzień dzisiejszy zdecydowana jestem rodzić w Orłowskim w Warszawie, moja gin. prowadząca ciążę tam pracuje no, a poza tym mają dobre opinie:) Dziś od rana, a właściwie już od kilku dni chodzą za mną śledzie w śmietanie:) Chyba sobie zakupię bo nie wytrzymam. Dziecię mnie kopie niemiłosiernie całymi dniami, ma przerwy jak naprawdę długo chodzę albo o dziwo jak odpoczywam, natomiast tak to ciągle praktycznie:) Ostatnio maleństwo urządziło sobie zabawę na moim pęcherzu i normalnie co 10 minut do łazienki musiałam biegać. Jak ja wam zazdroszczę tych wizyt i USG....moje dopiero 31 sierpnia, a wizyta 1 września:)

Anisia84 ma przerwy w kopaniu, bo też musi kiedyś odpoczywać hihi :)

fazerkamm W ogóle mnie nie zmartwiłas... :( Lepiej będę się pilnować.
kontroluj codziennie poziom cukru.. i jak zobaczysz, że cały czas skacze albo jest cały czas za mały albo za duży to wtedy można zacząć coś robić.. a jak narazie to po prostu troszkę ogranicz węglowodany :) i jak bardzo musisz się napić tej coca-coli to light kup :)
jak się okaże że masz cukrzyce, nie martw się! po ciąży zniknie.. to nie jest ciężka choroba, po prostu trzeba zmienić swoje przyzwyczajenia i uwierz.. że każdy powinien w ten sposób o siebie dbać nie tylko ludzie z problemem trzustki :)

Ostatnia edycja:
A ja właśnie odebrałam wyniki badań i mam książkowe, maleńkie odchylenia od normy ale ogólnie ok... no i pozbyłam się bakterii z moczu:) a cukier 70 (norma 70-110) echhh cudownie :)

No a jutro na targi MOTHER&BABY do Wrocławia :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry