• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

Megi ja tam zawsze (tzn prawie zawsze) jestem pozytywnie naładowana - uśmiechnięci optymiści mają łatwiej w życiu..... Poza tym wczoraj kupiłam takie cuda dla mojego synusia, że buzia się sama śmieje :)

To prawda :) raz, że optymistą zyje się lepiej, a dwa cuda kupiłaś dla swojego synka :)
Kombinezon jest taki cudny, że jestem przekonana, że co druga z zimowych mam się na niego skusi :)

reklama
hej dziewuszki :)
Gośka Sto lat!! Spełnienia marzeń!!

muszę jechać odebrać wyniki badań, a jakoś mi się nie chce.. choć dzisiaj lepiej z moim humorem.. wczoraj mnie dopadło jakieś przygnębienie :/ i dlatego nie było mnie tutaj...
miłego dnia życzę!

Gośka wszystkiego najlepszego
Pati trzymam kciuki za wizytę, a do którego h&m jedziesz poszaleć? mnie też nosi, muszę uzupełnić chłopcom garderobę do szkoły, przez wakacje wyrośli mi ze wszystkich spodni. Podobno w Grójcu jest hurtownia art. dla dzieci CHABER, gdzie wszystko jest dużo tańsze, mają tam wózki, zabawki, ubranka, łóżeczka, pościel, itp. Wybiorę się do nich jak będę u siebie w pracy i dam znać.
Mazia, bardzo się cieszę, że maleństwo zdrowe, płać nie jest najważniejsza.
Mami, gratulacje córci, resztę muszę doczytać, bo wczoraj musiałam trochę popracować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry