• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

reklama
Ja się kuruje- gardło już mi przechodzi ale katar mam taki, że nie mam jak oddychać.
Macie jakis sprawdzony sposób na katar w ciąży, bo praktycznie wszystkie krople do nosa są zabronione a sztyfty zapachowe nie działają.

Ja się kuruje- gardło już mi przechodzi ale katar mam taki, że nie mam jak oddychać.
Macie jakis sprawdzony sposób na katar w ciąży, bo praktycznie wszystkie krople do nosa są zabronione a sztyfty zapachowe nie działają.

Kuryj sie kuruj, herbata z miodem:) ja w ciazy uzywałam kropli do nosa... tyle ze nie pamietam jak sie nazywaja...najlepiej isc do lekarza i niech on cos przepisze;):zawstydzona/y:

A ja to bardzo spuchłam... rece i nogi mam jak parówki:szok:

adak w moim przypadku, no może nie w ciąży, ale jedynym i skutecznym sposobem na katar było - przeczekanie go :( może mogłabyś spróbować jakiś naturalnych inhalacji - zapytaj w aptece

ja używałam maści majerankowej do smarowania pod nosem i kropli homeopatycznych, ale też nie pamiętam jakich

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry