• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

:happy2::) a ja jestem w 7 niebie :) ranne grzybobranie udane, pozniej nasmazyli mi mase plackow ziemniaczanych i do tego zupke ogorkowa jej to sie nazywa urlop :happy2: jak wroce z urlopu to bede miala co nadrabiac bo jak narazie to czytam szybko i niedokladnie :P no i jestem cala w bablach bo tak komary atakuja hihi tutaj gdzie jestem mowia kopruchy :P smiesznie :D milego wieczorq

reklama
Gośka więc i ode mnie, a raczej od nas wszystkiego spełnionego :):):)

Megi ja tam zawsze (tzn prawie zawsze) jestem pozytywnie naładowana - uśmiechnięci optymiści mają łatwiej w życiu..... Poza tym wczoraj kupiłam takie cuda dla mojego synusia, że buzia się sama śmieje :)

Małżonek jeszcze śpi, bo siedział i czuwał do 3 rano. A robiąc sobie śniadanie zobaczyłam ciastko z powbijanymi świeczkami :) Powiem mu, jak się obudzu, że widzałałam, bo trudno tego nie zauważyć, ale to bardzo miłe. I coś gdzieś jeszcze jest, ale nie wiem gdzie :)

Dziękuję za życzenia :)

Dzień doberek stycznióweczki :happy2:
Gratki dla wszystkich mamusiek, które wiedzą c w brzuszku bryka :-D
Ja mam jutro wizytę i mam nadzieje, że doktorek da się namówić na USG i podglądniemy czy będzie Ania czy trze będzie wymyślać imię dla małego mężczyzny... ;-)
Najlepsze życzonka dla Gośki :-)
Miłego dzionka kobietki :blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry