• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

milej niespodzianki Goska
jestem padnieta:-(
ale zadowolona zobaczylam niunie i kupilam ubranko i buty dla siebie i dla partnera :-) czyli wszystko jest tak jak chcialam:-)

a tymczasem jutro mam lot do polski na urlop 3 tygodniowy ale sie stresuje i ekscytuje zarazem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja dopiero teraz moge napisac...
od rana"niespodzianka" i brak pradu i wody do 17. Maluszek mi goraczkuje i nie wiem skad to...teraz spi po czopku ale martwie sie...nocka pewnie z glowy a jakas oslabiona jestem

eh

ps. Alka fajne ciuszki lubie tego allegrowicza

mami niunia? bedzie dziewuszka ?:))

bakalia gratki za ruchy w brzusiu...:)))

ja dzis n pocieszenie bylam u kosmetyczki mam zrobione pazurki u stopek i oczyszczona buzie...odrazu lepiej

Ostatnia edycja:
i Ja do was dołanczam....Witajcie kobitki ale dzis miałam meczocy dzien wstałam o 4 rano bo na 5 do pracy ale o 12 miałam juz koniec i w ten najwiekszy upał wracałam do domku ale na szczescie autobusem tak ze było w miare ok pozniej zjadłam sałatke połozuyłam sie i spałam asz do teraz no normalnie szok i dalej jestem zmeczona,pewnie przez to goraco.
Widze ze duzo chłopakow sie kłania a my z M chcemy dziewczynke z tym ze jak bedzie chłopak tez bedziemy go mocno kochac....Ja tez bede widziec moja dzidzie za niedługo bo asz 13 wrzesnia.
Dzis w pracy dostałam takiego kopniaka jak nigdy.Czesto dzidzia wieczorem sie rusza i to nie zawsze a dzis był pierwszy dzien jak poczułam w dzien i z podwojona siła tak jak by przemeblowanie tam robiło czy cos podobnego.Raz tez w nocy sie rozkopało ze nawet mnie ten kopniak obudził....Juz nie moge sie doczekac jak przytule moja dzidzie

Witam wieczorową porą :)
To był miły dzień :) Po pracy obiadek z mężulkiem, później pojechałam do koleżanki i razem postanowiłyśmy odwiedzić h&m :) no i tak - kupiłam takiego pajaca misia, dżinsy no i koszulę elegancką hehe
W końcu grono panienek się powiększa, więc muszę z mojego synusia zrobić przystojniaka :)

Witajcie my dzis cały dzien poza domem;) juz nie mogłam sie doczekac powrotu... podnieta jestm jak nigdy... nie wyspałam sie dziś troszke za długo "posiedzielismy" z moim Ł wczoraj:-)

Gratuluje chłopca i dziewczynek:)

Anastazja nie przejmuj sie chłopem - czytałam gdzies że faceci też maja zmienne humorki w gdy ich kobieta jest w ciazy:)

co do kremiku to uzywam oliwki:P bo roztepy i tak mam po Wojtaszku:P

Ja chyba za chwile odprawie taniec deszczu bo jest tak parno ze sie zyc nie da;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry