Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ojoj... Nie było mnie kilka dni i narobiły się TAAAAAKIE zaległości
Mazia91 - gratulacje
Fiona - wcale się nie dziwię Twojemu przerażeniu. Taki już chyba los matki, że będzie drżała nad losem dziecka, nawet jeśli obiektywnie jest wszystko w porządku, a jedyne co złe to sny...
A mi się skraca (znowu) i rozwiera lekko szyjka macicy. Za półtorej tygodnia USG szyjki i jesli się nie uspokoi to zakładają mi szew na szyjkę. Moja mama mówi, że ona tez miała ten problem, jak chodziła w ciąży ze mną i samo się unormowało, więc jestem dobrej myśli. Tylko odpoczywam więcej.
Aha... Mały kopie już tak zawzięcie że przedwczoraj widziałam wybrzuszające się punkty na brzuchuPiękny widok
![]()

ewelina mnie czasem tak kłuje, boli wręcz strasznie! Ale jak pytałam gina to powiedział, że mam się cieszyć bo to znaczy, że macica się rozciąga ... nie umiem się z tego bólu cieszyć, ale dobrze, że to nic strasznegoa mnie dziś często kuje w brzuchu, wiem, że niby to normalne ale troszkę mnie to stresuje bo to kłucie aż boli czasem, też tak macie??