Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
RAZ zmieniłam pieluchę koleżanki córeczce jak z nią zostałam, ale mała miała już ponad 2 lata i mnie instruowała
także jak widzisz nie jesteś sama
w ogóle wszystko jest takie nowe i dziwne, a ja nie umiem się za to zabrać
ale dobrze, że żona mojego ginka jest pediatrą
Doniato jedziemy na jednym wózku
ja tyle wiem o dzieciach co o....statkach kosmicznych
nigdy nie miałam takiego malucha na rękach...nie mówiąc już o karmieniu, przewijaniu, przebieraniu czy kąpaniu...
RAZ zmieniłam pieluchę koleżanki córeczce jak z nią zostałam, ale mała miała już ponad 2 lata i mnie instruowała
![]()
także jak widzisz nie jestem sama
jak dziś byliśmy w sklepie dla dzieci to o matko...poszłam się pytać dlaczego różki różnią się w cenach (od 19 zł do 120...
) pani się na mnie spojrzała na początku jak na szaloną, ale za chwilę jak zobaczyła, że sobie nie robię z niej jaj poszła i nam wszystko wytłumaczyła
w ogóle wszystko jest takie nowe i dziwne, a ja nie umiem się za to zabrać
nawet nie wiem o co pytać
ale dobrze, że żona mojego ginka jest pediatrą
i w sumie oni zaoferowali się, że przyjadą nam dziecko wykąpać i wszystko pokazać, więc na szczęście jesteśmy obstawieni
no i jest jeszcze teściowa
bo moja mama podobnie jak ja jest panikarą i boi się małych dzieci
![]()
Witam mamusie
Właśnie dzisiaj wyszłam ze szpitala, trafiłm tam w poniedziałek po wizycie u lekarza, w pracy dostałam skurcze i czułam się podobnie jak Fionano ale że miałam wizytę to stwierdziłam ze pójdę dostanę leki i będzie spokój, skonczyło sie na tym ze wylądowałam na oddziale patologi ciaży ze skurczami i dowiedziałam się ze mój synek jest już gotowy do wyjścia
((.. kroplówka, leki fenoteral 6 x razy dziennie no i się uspokoiło.. strachu sie najadam strasznie bo co chwile mi twardniał brzuch i miałam skurcze.. na szczescie już jest wszystko w porządku pozamykane, mam 3 tyg zwolnienia i lekarz mi powiedział że nie mam co sie nastawiać na powrót do pracy.. mam leżeć, odpoczywać nie przemeczac sie.. najgorsze jest to że ja się nie przemęczam w pracy siedze przy biurku i pracuje no a mimo wszystko ta k sie to skończyło.. teraz nadrabiam bb