reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2012

reklama
Heja. Nie odzywałam się cały dzień wczoraj i żałuję, bo do nadrobienia sporo.

Wybrałam się na poszukiwania płaszcza i oczywiście nic. Zwiedziłam kilka szmateksów po prawej stronie Wisły i jedyne co kupiłam to 3 ubranka dla Wery za 6 zł :) Później zrobię może foto i wrzucę.
Poza tym uporządkowałam troche pokój, więc może zrobię też zdjęcie tego pier..olnika, żeby Wam pokazać jak dużo muszę zmienić tam, by przypominał rodzinną sielankę :)

A dziś idę na basen a później z koleżankami w odwiedziny do innej i jej synka.

No to Gośka miłego dnia :):):)
Ja płaszczyka nie kupuję, wezmę coś od mamy, a w najgorszym wypadku będę pociskać w narciarskiej kurtce M. Szkoda mi kasy na płaszczyk :)

ja też kurtki anie płaszczyka nie kupuję, patrzyłam na takie w ciuchlandzie ale w normalny, nie ciązowy się nie zapnę, pożyczę kurtkę i tylko guziki w niej przesunę na maxa i będzie chyba ok

Ostatnia edycja:
witam kochane !!!!!!!!!!!!!
Zaglądam tu do Was bardzo często :tak::tak::-D brzuszki rosną, suwaczki mkną jak oszalałe , no cudnie !!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Was baaaaaaaaardzo gorąco !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W styczniu będe juz oglądać zdjęcia waszych maluszków...... nie mogę sie doczekać !!!!!!!!!!!!!
A Ja nadal bez dzieciątka pod serduszkiem ,no ale działamy ciągle !!!!!!!!!!
trzymajcie sie słoneczka :-D:-) buziaczki :-D

Ja właśnie nie mam od kogo wziąć. A znalazłam coś całkiem spoko na jesień (na zimę będę mieć od koleżanki), co później będę mogła normalnie nosić też. I chyba zaraz to zamówię.
*** Niespotykany Płaszczyk 'M' CiĄżA 2011 *** (1851256913) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze buty i ciepłe rajtki i dla siebie już nic raczej nie kupuje. No, oprócz jakiejś tuniki, sweterka...:)

Ja też sporo szukałam po ciucholandach płaszczyków/kurtałek ale nic z tego jak było dobre na brzucho to w barach 2 rozmiary za duże. Na typowo ciążowe za 200zł nie zamierzam wydawać kasiorki, a że siedzę na L4 to jakoś specjalnie bym się w takiej drożyźnie na nachodziłą. Na szczęście wziełam od mamy kurtałkę :-)

Gośka obawiam się że ten płaszczyk z allegro to niezbyt dobry pomysł. Jak dla mnie na ciążekompletnie się nie nadaje. Jest stanowczo za króki i te rękawy 3/4 porażka. Ja bym się nie odważyła ze względu głównie na długość przy dużym brzuszku będzie cię strasznie podwiewało a my powinnyśmy szczególnie dbać o pęcherz. No ale każdyma swoje zdanie :-)

reklama
chwilowo witam i ja

Ilonka witaj, milo, ze pamietasz i zagladasz do nas,
zycze nowej fasolinki tak szybko jak sie da, ~~~~~~~~~~~~

nie mam na razie czasu na pisanie, moze wieczorkiem znajde chwile

buziaki w brzuszki kochane:-)

Ostatnia edycja:
Do góry