reklama

Styczeń 2012

Witam się szybciutko i zmykam ;-) mój mężuś drugi dzień wolnego przez te cholerne strajki :| :wściekła/y:co to dalej będzie z pracą :/ achhh
wczoraj miał malować łóżeczko ale jakoś siły zabrakło.. także dzisiaj walczy właśnie z malowaniem :-D mam nadzieję że ładnie mu to wyjdzie :-D a ja ogarniam chałupkę.. :) cieplutko ładniutko się znowu zrobiło.. idę na taras pozażywać słoneczka troszkę i popatrzeć jak mój ukochany maluję dziecięce łoże :)
miłego dnia Kobitki :)

reklama
Asteria, super że już Cię wypuścili. Nigdzie się nie dochodzi tak szybko do siebie jak w domciu... Nie śmigaj tam za dużo i oszczędzaj kręgosłup!
Marciaa, udanego wyjścia :)
Fazerkamm, tych rozrób to Wam nie zazdroszczę... ale taras i słoneczko... mmmm... :)

Witam się z deszczowego niestety Krakowa! Zapowiadają ostrą i długą zimę grrr:-(

Mój Mikołajek ostatnio z upodobaniem kopie w prawy bok o różnych porach, ale jak tylko tatuś przyłozy rękę to przestaje. Ł. poczuł go może ze 2 razy. I czkawek nie miewa w przeciwieństwie do Matiego, który już w tym okresie ciągle miał:-)

Melisa, ogromne gratulacje!!!! Kamień z serca, nie? A gdzie się broniłaś, na UJ?
Kurczę, a ja myslałam że Ty germanistka jesteś:-D

Cukiereczek wytrzymaj jeszcze trochę, my będziemy trzymać kciuki. Ale przede wszystkim postaraj się uspokoić, jesteś pod dobrą opieką a 1300 gram to już całkiem sporo.

Asteria, dobrze że jesteś już

Marciaa, to udanego wypadu, fajnie Wam!

Miłego dnia wszystkim!

ja po o obiedzie
i az wstac nie moge tak sie nazarlam :-)
a teraz siedze przed tv i ogladam doktora house i przegladam internet w nadzieji ze cos znajde ciekawego ale narazie lipa:baffled:

Cześć Dziewczyny mogę się dołączyć? Macie tu już 755 stron więc pewnie nie dam rady wszystkiego przeczytać, ale bardzo chętnie Was poznam i razem z Wami poczekam na moje szczęście. Termin mam na 31 stycznia, będziemy mieli chłopca- Jasia. Pozdrawiam :)

Gośka mam taką nadzieję, poza tym teraz jak wejdziemy niedługo w trzeci trymestr, niektóre z Was pewnie już w nim są, to chyba będzie najwięcej pytań :) Fajnie, że jesteście taką zgraną grupą

reklama
Witam mamusie :-) A ja wróciłam właśnie od lekarza i jestem zadowolona, bo wyniki znacznie mi się poprawiły, i nadrobiłam utracone kg:)
Mój D. malował pierwszą warstwę łóżeczka na weekend, teraz twierdzi, że to nudne zajęcie więc odpuścił sobie, chyba sama je przemaluję;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry