reklama

Styczeń 2012

reklama
hmmm...ja muszę pomyśleć nad szkołą rodzenia, ale poważnie to nie wiem kiedy miałabym na nią chodzić...:no: bo od pon-pt mam zajęcia od rana do wieczora oprócz czwartku..masakra jakaś...;/ uczelnia chce mnie wykończyć, ale już mało zostało i dam radę:):)

witajcie, jestem nie wyspana.. wstałam przed 6 bo od moich rodziców do nas do domu jechaliśmy z P. razem z moim tatą który kończy u nas remont, a P. do roboty leciał od razu.. więc pomimo położenia sie ponownie spać padam z nóg.. pociesza mnie fakt, że zostały ściany do pomalowania i zawieszanie szafek ;D

całuski ;)

Fazerka:) dałabyś radę:) kwestia podejścia:) ja wiem, że nie mam wyboru, a na ostatnim roku (bo teraz kończę oba kierunki w czerwcu) dziekankę brać bez sensu:)

Bakalia:) a Wy jaki remoncik robicie?:):) bo ja chcę odmalować tylko naszą sypialnię:):) P. chce na biało, bo całe mieszkanie jest białe, ale nie ma mowy:D ja jestem przyzwyczajona do kolorów:D chciałabym delikatny różowy, albo wrzosowy, ale na to P. się na pewno nie zgodzi, więc pewnie będzie jakiś beż...a szkoda;( bo to moich firanek (biskupi róż i fiolet ciemny taki buraczkowy) i łóżka w kolorze ciemnego brązu taki delikatny róż na ścianach czy wrzos pasowałby jak ulał;D

reklama
Witam . Ja też ostatnio się nie wysypiam, nie mogę usnąć, potem się budzę. A rano trzeba wstać. Dzisiaj dziecko godzinę mnie dobudzało "mama nie mluć juś, wśtajemy":-D
Bakaalia pomyśl sobie jak miło będzie po remoncie:tak:.
Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry