• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

reklama
hmmm...ja muszę pomyśleć nad szkołą rodzenia, ale poważnie to nie wiem kiedy miałabym na nią chodzić...:no: bo od pon-pt mam zajęcia od rana do wieczora oprócz czwartku..masakra jakaś...;/ uczelnia chce mnie wykończyć, ale już mało zostało i dam radę:):)

witajcie, jestem nie wyspana.. wstałam przed 6 bo od moich rodziców do nas do domu jechaliśmy z P. razem z moim tatą który kończy u nas remont, a P. do roboty leciał od razu.. więc pomimo położenia sie ponownie spać padam z nóg.. pociesza mnie fakt, że zostały ściany do pomalowania i zawieszanie szafek ;D

całuski ;)

Fazerka:) dałabyś radę:) kwestia podejścia:) ja wiem, że nie mam wyboru, a na ostatnim roku (bo teraz kończę oba kierunki w czerwcu) dziekankę brać bez sensu:)

Bakalia:) a Wy jaki remoncik robicie?:):) bo ja chcę odmalować tylko naszą sypialnię:):) P. chce na biało, bo całe mieszkanie jest białe, ale nie ma mowy:D ja jestem przyzwyczajona do kolorów:D chciałabym delikatny różowy, albo wrzosowy, ale na to P. się na pewno nie zgodzi, więc pewnie będzie jakiś beż...a szkoda;( bo to moich firanek (biskupi róż i fiolet ciemny taki buraczkowy) i łóżka w kolorze ciemnego brązu taki delikatny róż na ścianach czy wrzos pasowałby jak ulał;D

reklama
Witam . Ja też ostatnio się nie wysypiam, nie mogę usnąć, potem się budzę. A rano trzeba wstać. Dzisiaj dziecko godzinę mnie dobudzało "mama nie mluć juś, wśtajemy":-D
Bakaalia pomyśl sobie jak miło będzie po remoncie:tak:.
Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry