reklama

Styczeń 2012

reklama
Witajcie dziewczyny
Mam do Was takie pytanie, czy liczycie ruchy waszych dzidzi? Podobno to jest zalecane, ale nie wiem dokładnie od którego tygodnia.
Pozdrawiam wszystkich chorowitków

Anastazja ja nie kupowalam emusiow na allegro, wiec trudno mi poradzic cos, ale zawsze mozesz poprosic przesylke pobraniowa i sprawdzic przed zaplata....
ja kupuje w moim ukochanym sklepie schaffa, mam go niedaleko domu, ale maja tez swoja stroneBUTY, Buty damskie, Buty meskie, dzieciece, obuwie Tommy Hilfiger, Hunter, MELISSA, US POLO, Marc’O POLO, Lacoste, Pepe Jeans, Fly London, Havaianas, Birkenstock
a to jest moj hicior od dwoch lat, uwielbiam i niezdejmuje ;) juz od wrzesnia w nich chodze cudo, a wygoda nie do opisania!!!! UGG Australia wysokie welniane buty 40 roz. (1842433311) - Aukcje internetowe Allegro

1
00 latek dla malych urodzinowych bohaterow dziejszych :)))))

Ostatnia edycja:
witajcie kochane
nie było mnie weekend i cieżko was nadrobić więc napiszę to co zapamietalam:-)
Ja mam 20 lat i się trochę obawiam ze dziwnie beda na mnie patrzec a jeszcze cudzoziemka co nie zna jezyka wiec strasznie sie martwie ehhh.
ale z tego co sie dowiedzialam to podobno u mnie tam gdzie bede rodzila musi ktos u mnie byc caly czas przez pobyt w szpitalu troche dziwne ale ja sie ciesze bo nie bede czula sie wyobcowana i bede miala z kim pogadac chociaz.

Marcia trzymam kciuki za usg i czekam na zdj Franka:-) ja mam za tydzien i 2 dni usg wkoncu dobrze ze w miare szybko zlecialo, :-)
Elastyna trzymaj sie kochana napewno wszystko bedzie dobrze&&&&:-)

Vileyka, Joastyna spoznione ale wszystkiego naj naj!!!:-):-):-)

mecza mnie glupie sny i przeczucie ze niedlugo bede rodzila. takie dziwne wrazenie ze napewno niedlugo zaczne rodzic brrr niech poczeka do stycznia to moje dziecie:-)
wogole wczorajszy sen mnie wystraszyl nie na zarty :no: ze umarlam po porodzie i zdazylam tylko powiedziec k. ze ma kochac i opiekowac sie Emilka za nas dwoch i zawsze bede z nimi normalnie szok:szok:

ja musze sie ogarnac w pokoju bo jakby huragan przeszedl tak wyglada hihi:-D zreszta ja lepiej wcale nie wygladam dzisiaj hehe:laugh2:

wogole niedawno spojrzalam na suwaczek a tam 30 tydzien wow:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, u nas słonecznie dziś ;) P. w pracy a ja sama ze śniadaniem przez niego zrobionym i ciepłym sokiem malinowym :) Miałam możliwość wczoraj zabrania żółwia wodnego do domu, bo znajomi chcieli oddać za przysłowiową 1zł.. ale P. nie chciał a po drugie jak go zobaczyłam (wymiary miał jak talerz śniadaniowy) i te akwarium.. to wyszło na to że nie miałabym gdzie go upchnąć w naszym kąciku.. więc zostało na tym że może sobie rybkę jakąś kupie ;) Teraz z P. mamy nowy problem odnośnie auta jest możliwość kupienia.. z tym że my pieniążki na samochód będziemy mieć w lutym a samochód tak długo czekać nie będzie.. zobaczymy jak teściowa zadecyduje czy pożyczą nam czy nie... dodam że nasz samochód do stycznia może stanąć i to na amen!

Mami
nie przejmuj się ja też dopiero mam 20 lat, nigdzie nie jest napisane że młodsza czy starsza kobieta to lepsza matka! Będzie dobrze

co do liczenia ruchów jak to zrobić jak moja dzidzia tak się rusza że nie wiem czy to jeden ruch czy już 15..

Wszystkiego najlepszego dla małych solenizantów! :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry