reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

reklama
żeby mi się tak chciało nauczyć :-p przyznam się Wam że co do wypieków to ja beztalencie jestem ale za to robię dobre obiadki i sałatki, no cóż nie można być w każdym calu idealnym hi hi hi

ja rowniez nie jestem zbyt dobra w wypiekach .. chyba ze chodzi o gotowe babeczki z saszetki to inna sprawa haha :-)

ja wlasnie wstalam, wykapalam sie, i wcinam czekoladki ktore A. dostal na urodziny, cudowne sniadanko, nie ma co :zawstydzona/y:
ta noc byla swietna.. jak zasnelam o 22, to ani raz sie nie obudzilam, dopiero teraz, i czuje sie z tym super!

Witajcie, widzę temat wypieków - u mnie nigdy nie wyrasta dlatego jak piekę jabłecznik to mówię że to placek z jabłkami bo nie chce mi rosnąć ;)
Ja padnięta wczoraj szybko zasnęłam, za to dziś już o 8.30 na nogach ;)
Miłej niedzieli ;)

Gabryś jak Ty to robisz że się wysypiasz? Co ja bym dała za noc bez pobudki!! Bakaaalia poproszę o kawałek placka z jabłkami;-)

Ja też wczoraj padłam jak zabita, o 23. Wstałam prze 8, bez żadnego przebudzenia w nocy. No tylko raz się obudziałm bo za oknem ludzie z imprez wracali i krzyczeli strasznie.

Uskuteczniłam wczoraj część zakupów. Mam śpiworek dodatkowy i wanienkę. Już niewiele mi zostało, za to najważniejsze, bo higieniczne rzeczy. Ale musze najpierw ogarnąć pokój, potem zacznę układać wszystko w szafach i kupować te pierdoły apteczne.

Pakowanie torby do szpitala to masakra:szok: wczoraj zaczęłam zakupy pod tym kontem. Wszystko bardzo drogie... Dobrze że ubranka dla maluszka kupiłam wcześniej, jeszcze tylko parę drobiazgów..

Jutro wracamy już do naszego mieszkania. Z jednej strony szkoda, żal mi trochę zostwiać rodziców, ale z drugiej strony każdy powinien żyć swoim życiem...

reklama
Też wczoraj padłam po 22 i wstałam po 9 :-)
Jak ja bym chciała umieć wypiekać różne cudeńka, jedyne co mi wychodzi to babka, bo najprostsze składniki:-) Ale całe życie przede mną nauczę się może.
Też powinnam pakować się do szpitala, ale mi brak motywacji.

Do góry