• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2012

a mnie już 3 dzień boli głowa, do tego doszły ogromne wymioty, dzwoniłam do swojego gina i mam podjechać do niego to da mi skierowanie do szpitala, jak do jutra nie przejdzie będe musiała sie tam na kilka dni wybrać

reklama
to ja jestem ciekawa co mi dzisiaj lekarz powie.. bo też się koszmarnie czuje. ciągle jest mi słabo, boli mnie i kręci się w głowie. zazdroszcze Wam tego, że macie na coś ochotę i to jecie:D ja nadal nie jem prawie nic a jak już się zmusze to dwa gryzy i koniec bo mi niedobrze.

to ja jestem ciekawa co mi dzisiaj lekarz powie.. bo też się koszmarnie czuje. ciągle jest mi słabo, boli mnie i kręci się w głowie. zazdroszcze Wam tego, że macie na coś ochotę i to jecie:D ja nadal nie jem prawie nic a jak już się zmusze to dwa gryzy i koniec bo mi niedobrze.

chyba dziś w powietrzu cos wisi bo ja tez koszmarnie się czuje...

reklama
Alka, i tak nie było kurek więc z sosiku dzisiaj nici, ale dlaczego grzybów nie wolno w ciąży? Tzn. ja rozumiem, że są ciężkostrawne i nie mają żadnych wartościowych substancji, ale jest jakiś inny powód?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry