Fazerka dobrze, ze maly Cie posluchal, ja swojego Maksymiliana przenosilam dwa tyg, wogole nie chcial wychodzic
Iga wstrzymuj, wstrzymuj, lez i nie ruszaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Asiuk az ciezko cos powiedziec, co za ordynator, nieludzki, przeciez powinien zrozumiec, ze chcialabys byc przy zabiegu syneczka.....
Bakalia zdrowka dla babci, a co do jedzenia, to nikt tak smacznie o nim nie pisze jak Ty
Asteria nie denerwuj sie, nie przeskoczysz biurokracji, popatrz na Niunie i usmiechnij sie
Mami co sie dzieje?????? skad ten niezafajny nastroj.....??? Mam nadzieje, ze w domu dojdziesz do siebie....
Sarat kochana , tak sie ciesze, tak balam sie o Ciebie!!!!!!!!!!! Super, ze chlopczyk zdrowy i jaki pokazny
)))
Mi sie dzisiaj brzuch tez stawial, jakies zakupy zrobilam, potem sprzatanie, i na maksa twardniecie, teraz leze, bo nie chce urodzic 30 albo 31.12 to niefajna data........
A co do naturalnych sposobow przyspieszenia porodu, to u mnie w okresie przed swiatecznym jak chcialam urodzic to nie zadzialalo ani mycie okien, ani pastowanie podlogi na kolanach, ani codzienny seksik, ani picie herbatki z lisci malin.... nic poprostu nic

mala nie chciala wychodzic i juz